"В България всеки тръгнал с чисти помисли в делата си, в името на род и Родина, е обречен на предателства, самота и гибел от собствения си народ!!!
Запомнете го!"

Аурата на Борисов събра Путин и Ердоган в Русия и реши кризата в Сирия. Ердоган изтегля мигрантите. 

Какво следва от това?!
1. ЕК скоро няма да има гласуван бюджет, тоест - няма да има пари от еврофондовете за новия програмен период, което пряко засяга кабинета и обрачите от едни и същи фирми. 
2. България нама да получи пари за справяне с мигрантската вълна, защото такава няма. Още по-малко на българската граница.
3. Правителството на Борисов ще продава държавни имоти, тегли нови заеми и увеличава административната тежест, такси, данъци, ставки, акцизи, категоризации и рекпективно с това ще поскъпне драстично животът в България (което е в ход) - инфлация.

Овце, блейте! И без това друго не можете!

Днес /05.03.2020 г. - бел.р./ пред сградата на Министерски съвет се проведе протест, на който се искаше оставката на правителството! В новинарските емисии съобщиха, че се иска оставката на социалния министър. Някаква разлика намирате ли?
Медицински сестри са се барикадирали в сградата на Парламента. Искат достойно заплащане за труда си. Обявиха, че здравният министър лъже от сутрин до вечер.

Овце, блейте, друго не можете!

Има ли сърдитити?! Затова, че сте овце ли?! Къде е будното гражданско общество в София да подкрени сънародниците си в справедливите им искания? Няма такова общество!

Забелязвам, че всички искат свобода, но някой друг да им я донесе (както навремето е констатирал и Левски).
Всеки иска зачитане на върховенството на закона и спазване на правилата, но това да се отнася за другите.
Всеки иска да няма корупция, но ако може да заобиколи закона срещу някой лев - прави го.
Всеки иска независима от властта журналистика и различни гледни точки, без цензура, но да му се поднася безплатно - на тепсия.

Погнусен съм от лицемерието, предателствата, алчността, егоизма, скотския страх и мазното, обградено с лой келепирджийство и слагачество към овластените престъпници, които са сковали сърцата, душите и мозъците на моя народ!

Иначе всички са голяма работа (колкото две малки) и възторжени юнаци и калудки, но само на приказки - сред трапезните авери на 2 питиета и на дувара си във Фейсбук.

Много бързо мога да докажа твърденията си, като обявя тук банковата си сметка или телефон за реклама в моя сайт (публични са в www.liberta.bg) - да видим колко радетели за справедливост, афиширащи любовта си към България, ще се отзоват! Колко бизнесмени ще се обадят за реклама?!
Отговорът ми е известен: Нула!
Защото всички са големи мъже, ама като пикат клекат!
Страхливи, страхливи, страхливи!

Смисълът на живота е много по-голям от правенето на деца и трупането на вещи, имоти и богатства, но за съжаление почти всички го осъзнават, едва когато напуснат този свят!

В България всеки тръгнал с чисти помисли в делата си, в името на род и Родина, е обречен на предателства, самота и гибел от собствения си народ!!!
Запомнете го!

И нещо за десерт: Вие вярвате ли на властта, че у нас няма коронаболни?!
Аз - не! Но съм склонен да вярвам, че не знаят за наличието на такива.

Стоян Тончев, Фейсбук

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.