Журналистът и пиар експерт Соня Колтуклиева съобщава пряко от Лондон какво се случва пред българското посолство...

На място, в очакване на президента Румен Радев са се събрали наши сънародници, които с плакати скандират мафията да напусне българското правителство. На един от тях е отпечатан ликът на премиера Бойко Борисов, като "Кръстникът на българската мафия".

Българите в Англия се обявяват срещу геноцида на българското правителство над народа.

В залите на посолството...
Засега журналистите са повече от българите, живеещи в Лондон. Срещата закъснява с 10 минути.
Преди 15-тина минути приключи разговорът на Десислава Радева с учителки в българските училища. Срещата беше затворена и недостъпна за журналисти, допълва Колтуклиева.

В очакване на президента на България Румен Радев...

Среща на президента Румен Радев с българите в Лондон в посолството на Република България преди срещата с кралицата на Великобритания Елизабет II. Звучи химнът на България...

Соня Колтуклиева:  

Срещата на президента Радев с българската общност в посолството в Лондон премина миролюбиво и в поредица от селфита на дами и студенти, притискащи се до държавния глава. Той беше енергичен и свеж, много търпелив и издръжлив. По едно време в залата едва се дишаше. Но...военният си е военен - Румен Радев не прояви нито за секунда умора, нетърпение или нервност. 
Според посланик Константин Димитров, екипът на президента е поискал срещата да бъде без столове, тип: “държавник сред народа”. 
Според мен, всички изпитват боязън да не се повтори онази скандална среща в посолството в Лондон, когато млад мъж попита Бойко Борисов - дали вижда Делян Пеевски като се погледне в огледалото.

Много сърдечност витаеше и около президентската съпруга Десислава Радева.

Неколцина българи наругаха правителството, но президентът отклони желанията за коментар с уместното: "Трябва да се зачита разделението на властите".

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.