Поредната манипулация и лъжа на Демократична България - единствено те нямали бивши агенти на ДС в листите 

На 23-ти март 2021 г. в 14:17 часа във Facebook страниците на "Да, България" и "Демократична България" се появиха постове с картинка на която пише:

ЕДИНСТВЕНО "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" е БЕЗ БИВШИ АГЕНТИ на ДС в листите си.

"Да, България" - https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/posts/2570778519881547

"Демократична България" - https://www.facebook.com/demokrati.bg/posts/1884930028337829

Първичните реакции на политическите "сектанти" от "Демократична България" веднага се задействаха и без да проверят информацията, започнаха масово да харесват и споделят постовете. Хиляди харесвания и над 300 споделяния за 3 часа.

Тези за тъпи и малоумни ли ни мислят?!

Ако бяхте проверили уважаеми привърженици, щяхте да разберете, че "Демократична България" не е единствената, която няма бивши агенти на ДС в листите, ами общо партиите и коалициите са 7 от 30.

Ето и списъка с всички партии и коалиции:

3. Български Национален Съюз - НД

11. Демократична България - Обединение

19. ПП Глас Народен

22. ПП Правото

23. ПП Благоденствие-Обединение-Градивност

26. ПП Общество за Нова България

27. Български Съюз за Директна Демокрация

А информацията може да проверите от сайта на Комисията:

Решение № 2-1931 от 23.03.2021 г. - лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни представители в 45 Народно събрание - https://www.comdos.bg/Начало/Decision-View/p/view?DecisionID=1644

Та, драги ми симпатизанти, следващият път, когато някой от партийните централи на "Демократична България" ви сподели някоя от поредните си лъжи и манипулации, моля Ви - бъдете по-внимателни и проверявайте информацията, най-малкото в Google, че така хем се излагате, хем заблуждавате Фейсбук-приятелите си.

Ако от ръководството на "Да, България" и "Демократична България" си позволяват толкова нагло да ви лъжат и манипулират за нещо толкова лесно проверимо, представяте ли си колко са верни заявките им за нов морал в политиката, за спазването на правото и закона, за това че те са алтернатива, че са опозиция и че са срещу властта и статуквото?!

Знаете ли, уважаеми симпатизанти на "Демократична България" за фалшивата конференция на "Да, България", с лидер Христо Иванов и съпредседател на коалиция "Демократична България"?

Ето няколко статии с документи и видео от незаконната им конференция, за да видите за каква наглост и неспазване на собствения си устав става въпрос от всички органи на "Да, България", включително председателят и лидер Христо Иванов, членове на Изпълнителния съвет, членове на Националния съвет, членове на Националната Контролна Комисия, някои от които сега са кандидат депутати и ще се борят за вашето доверие и глас.

2-ри март - Незаконна Конференция на "ДА, България", с лидер Христо Иванов и съпредседател на коалиция "Демократична България"

Отворено писмо - споделете (Видео - 6 минути) - https://www.facebook.com/newsliberta/posts/1724682841046624

А знаете ли за акцията на цензура, организирана срещу мен (Стоян Тончев) и други хора, които са публикували за Незаконната Конференция на "ДА, България"?

Защо Бисер Русимов от ОЗБГ е получил ултиматум от член на ПП „Да, България" и кандидат за депутат? - https://www.iskra.bg/zashto-biser-rusimov-ot-ozbg-e-poluchil-ultimatum-ot-chlen-na-pp-da-balgaria/

12-ти март - Стоян Тончев с писмо до сайта "Актуално": Колеги журналисти, докога ще се правим на слепи за истината? - https://www.facebook.com/newsliberta/posts/1732255433622698https://liberta.bg/стоян-тончев-с-писмо-до-сайта-актуално-колеги-журналисти-докога-ще-се-правим-на-слепи-за-истината

След като прочетохте всичко това, все още ли мислите да гласувате за "Демократична България"?!

Моля споделете статията за да предпазим и други хора да не се заблудят да гласуват с номер 11 за "Демократична България"!

Не вярвайте сляпо! Мислете, проверявайте и бъдете критични!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.