"Време е да гласуваме полезно за самите себе си. Не за този, който 12 години правеше подаръци на "Лукойл", като не плащаха данъци. Не за тези, които досега управляваха и сега задават въпроси, вместо да дават отговори за несвршеното. Не и за тази, която се хвалеше със социален бюджет, докато преповтаряше модела на Горанов. Големите се провалиха и продадоха националния интерес. Да гласуваме полезно за себе си - за биткаджии, които ще защитават хората, както са го правили досега", апелира лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова.

Тя остро ракритикува в студиото на bTV ГЕРБ, "Продължаваме промяната и БСП. "Големите партии, а се провалиха и потънаха в корупция, предадоха националния интерес, продадоха своите избиратели“ - изтъкна Мая Манолова.

За ПП тя даде за пример брифинга, който вчера направиха от лесопарк „Росенец“ в Бургас съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев и запахапа ГЕРБ.

"Кирил и Асен, вместо да дават отговори, задават въпроси" - коментира лидерът на „Изправи се БГ“.
„Всъщност Борисов (лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов) им правеше подаръци на „Лукойл Нефтохим“ всяка година, докато играеше карти и мачле с шефа на компанията Валентин Златев – „Лукойл“ не плащаше данъци. Обаче самите Кирил и Асен направиха още по-голям подарък – с левче по-скъп бензин и дизел. Това носи спекулативни приходи за рафинерията в размер на 3,5 млрд. лв.“ - акцентира Манолова.

Мая Манолова не остана длъжна и на друга партия от четворната коалиция – БСП.

„Прехваления социален бюджет на Нинова (Корнелия Нинова, лидер на БСП) от 22 млрд. лв. всъщност не е по-висок от социалния бюджет на Горанов и на Борисов за 18 млрд. лв., защото инфлация от 17% би следвало да доведе до повече разходи за социални дейности“, заяви лидерът на „Изправи се БГ“. 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.