Първата и най-голяма полза от Коронавируса за Шайката, разбира се, е финансовата полза. Както и децата вече знаят, Шайката не се интересува от човешки животи и дали ще причини бедствие, за Шайката важни са САМО ПАРИТЕ. А пари по случая вече има - 150 милиона лева от бюджета вече се трошат по темата.

Днес се говореше за захлебване на "наши" фирми да произвеждат защитни облекла, а кокошката дето снася злани яйца (ЕС) вече говори за разпределение на едни 50 милиарда ЕВРО за борба с вируса. Интересното е, че допреди да се заговори сериозно за тия 50 милиарда у нас никакъв вирус нямаше, но веднага като се чу за финикийските знаци вирус се появи, та и болните (които така или иначе си бяха вече в болниците) веднага след като се появиха взеха бързичко да "имат подобрения" и да са "почти излекувани"...

Втората огромна полза за Шайката е, че сега, когато и мисирките са обработили народонаселението и чрез пропаганда са го вкарали в паника темите за вилата, миската и детето в Барселона; За връщането на едни пари за една поевтиняла газ; За едни мигранти по границите; За една вода в Перник; За едни горящи вносни боклуци и т.н. рязко слизат от дневен ред.

Третата полза е, че в условия на пандемия лесно могат да бъдат забранени и протестите по площадите, а медиите и социалните мрежи (както вече знаете) са отдавна под контрола на Шайката.

Така че спокойно, всичко върви по план. И да ни поизтрепе малко тоя вирус - няма страшно МС, НС, КРИБ и Гешев няма да бъдат застрашени или засегнати.

Александър Ресилковски

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.