Отвратителното недоразумение Рашидов с пяна на уста иска: „Глоби до дупка на тези, които викат „Оставка“ и им хвърчат слюнките"...

Отвратителното недоразумение се мисли, че той раздава индулгенции – за Захари Карабашлиев (като протестиращ) казва – „Карабашлиев ли беше това момче – предложих го на Кристалина в Брюксел да го награди, защото се беше върнал от Щатите“.

Рашидов, и без твоята въшлива награда и без благоволението на гербавата калинка Кристалинка, Карабашлиев бе най-четеният автор в България след излизането на книгата му "18% Сиво". Всъщност, най-четеният, защото не е бил в миризливите калъпи „за творчество“ на клетото Министерство на културата и клетите плесенясали български културтрегери, които ги четат само най-близките им роднини.
Слава богу, бездарници като теб не са оценка на творчеството на Карабашлиев. И слава богу, подобни на теб мутренски изкопаеми от соца никой не ги бръсне за слива!

***

Поредно изгрухтяване от свинефермата, този път на Сачева: "Ние се занимаваме с кризата и с проблемите на хората, затова не подадохме оставка, защото трябва да решаваме конкретни и реални проблеми.".

Благодаря, нямаме нужда точно вие да ни решавате проблемите! Нито искаме да се занимавате с кризата, нито с проблемите на хората, защото заради вас те стават ежедневно много повече. Това, което ви се каза в лицето многократно и е да се РАЗКАРАТЕ -- защото сте некадърни, крадливи и ретроградни изкопаеми и миришете на вкиснал соц -- на развалена яхния, направена с развалени продукти и развалена свинска мас! ВЪН, МУТРО!

Татяна Кристи
___________________________________________________

LIBERTA.BG видя, че към момента пред Министерството на труда и социалната политика се провежда протест на майките от Системата ни убива. Предполага се, че зад стените на сградата се крие министър Деница Сачева, която не желае да разговаря с протестиращите.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.