"Госпожа Фандъкова с принос към теорията за борбата с престъпността: "Корупция се бори само с прокурорска проверка на всеки сигнал.", чета на страницата на Анна Заркова и се чудя да се смея ли, да плача ли!, коментира журналистът Любо Кольовски и продължава:

Фандъкова, която от толкова години управлява столицата, заема четвъртия по значимост пост в държавата и е зам.-председател на премиерската "партия", но още не е разбрала, че корупцита не е просто даване на подкупи и рушветите са само част от корупцията. Не е разбрала, или се прави, че не разбира, че когато държавата е затънала в корупция, а това се посочва в редица доклади на международни институции, нито една община, пък била тя и столичната, не може да се асправи с корупцията.

Корупцията е властови разврат и фактът, че осъдени за корупция няма, означава, че корупцията е овладяла всички власти. Прокурорската проверка на всеки сигнал е задължение на прокуратурата, но тя не означава нищо, докато съдът на всички инстанции не се произнесе. До този момент всички приказки са безсмислен бъбреж и дърдорене.

Госпожа Фандъкова, въпреки управленския си стаж, не е успяла да се отърве от комсомолските си представи за нещата от живота. И дори и да смени екипа си, ако бъде избрана и както обещава, корупцията няма да напусне територията на столицата, защото като си отидат предишните корупционери, местата им ще бъдат заети от нови корупционери. И отново ще имаме "казуси", подобни на "Граф Игнатиев", Западния парк, мръсния въздух, скъпия и нередовен градски транспорт, разградените крайни квартали, дефицитът на местата в детските ясли и градини. И така натътък...

В съжителство с основния въпрос: ЗАЩО ФАНДЪКОВА НЕ РЕШИ ПОНЕ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ПРЕЗ ДОСЕГАШНИТЕ СИ МАНДАТИ И КАК ЩЕ ГИ РАЗРЕШИ, АКО БЪДЕ ИЗБРАНА ОТНОВО? София и България видяха какво може и колко много не може Фандъкова. Бих й препоръчал в последните дни на предизборната кампания да наблегне върху несвършеното от нея.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.