Постановките и активните милиционерски мерориятия продължават. Повдигат обвинения на десет души за схемата с боклука.Това се случва след акцията, при която беше арестуван Красимир Живков стана ясно на брифинг на прокуратурата.

Десет са вече с обвинения след акцията, при която беше арестуван заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков. Трима от тях са обвинени в престъпления с ДДС, а другите 7 са участници в организирана престъпна група.

“Иззети са множество счетоводни документи, договори, луксозни автомобили от домовете на обвиняемите. От жилището на А.Б. е иззета цветна снимка, на гърба на която са изписани имена на публично известни, някои от които са убити през годините. Срещу имената им има записани големи суми пари – 70 млн. долара, 120 млн. лв, 300 млн. лв. и др.”, заяви още Милева.

Последното посочено от Сийка доказателство не е виц. Истина е. Журналистите папагалски разпространяват тия смехории и не задават никакви смислени въпроси. Сега ще намеря някаква цветна снимка и ще изпиша на гърба ѝ разни имена и суми. И ставам обвиняем, така ли? Че на всичкото отгоре имам и компютър, и лаптоп и мобилен телефон. Имам и каскет, но не съм прокурор. Пред пенсия съм.

Любо Кольовски, журналист

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.