Борисов и кръгът край него са обхванати от животински страх. Затова са агресивни и брутални. Наливат стотици милиони в манипулирането на предстоящите избори, за да запазят статуквото. Няма да стане. Българските хитреци жестоко се заблуждават, ако смятат, че успешно лавират между интересите на Москва, Вашингтон, Анкара, Берлин, Брюксел, Лондон. Скоро ще се убедят. По трудния начин. През последното двайсетилетие Световното правителство е в добри отношения с Москва, въпреки някои разминавания. Това важи и за Пекин. Когато става дума за милиарди и трилиони – сътрудничество се постига и с компромиси.

Правилата изглеждат супер демократични, но всъщност те позволяват да се развива бизнеса, да нарастват печалбите, а важно условие за това е запазването на гражданските права и добрия климат за правене на пари. 

Доналд Тръмп е нарушил 250-годишното споразумение на Кралския политически елит и техните банки. Началото е положено през 1760 година от банковата империя на Ротшилд. Оттогава се счита, че работи и властва Световното правителство. Тръмп е нарушил поне няколко от основните правила на властелините – никога срещу конституцията, никога срещу институциите, никога срещу гражданите и пр.

Бойко Борисов смята, че е част от световния елит. За пореден път го показа и подчерта в четвъртък, когато нахлу на брифинга на Щаба за коронавируса и произнесе поредния нервен монолог с преобладаващи нападки срещу президента Радев. Бил го нарекъл ортак с Пеевски и Борисов е бесен. Похвали се също, че много чужди държавници са му приятели и му се възхищават.

Крайно време е някой от щедро платените съветници и пиари на Борисов да му каже, че Радев се дипломира през юни 2003 година с отличие като магистър ”Стратегически проучвания” след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж ”Максуел” в Алабама. Радев завършва като № 1 сред чуждестранните студенти и № 13 сред всички общо 260 обучаващи се.

"Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава.

По-рано през 1992 г. в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата.

Същият колеж е свързан с Висшата военно-разузнавателна школа РУМО в Болинг, щата Вашингтон, а 11 випускници на ”Максуел” са оглавявали Агенцията по национална сигурност на САЩ.

Доскоро Борисов е вярвал, че той е любимецът на Белия дом и подкрепата е завинаги. Един от аргументите за това е зетят на Тръмп – Джаред Къшнър, с когото Борисов се хвалил, че е приятел. Къшнър е подпомагал израелско-палестинските преговори, също и интересите на САЩ на Балканите. Борисов обаче или не знае, или премълчава, че Къшнър е собственик на изданието New York Observer, в което остро е критикуван монопола и влиянието на кръга #Кой в българското медийно пространство. А Къшнър се ползва с доверието на Световния еврейски съвет.

Колко правила на Световното правителство е нарушил Борисов? Не можете да броите толкова… Може да сме периферия, но тези хора следят всяка педя, където имат интереси. А в България вече имат такива, особено след като приятелят на Борисов Ердоган се прегърна братски с Путин и закупи ракетния комплекс С-400. Обсега на действие е около 500 км, което ни засяга пряко...

Американските служби, както и такива от НАТО, отдавна следят банковите придвижвания на големи суми. През последните 15 години няма диктатор, който да е успял да ползва изнесените милиони и милиарди. Блокирани са им сметките в Швейцария, Великобритания, САЩ, Италия, ОАЕ, Франция и другаде. Има блокирани сметки и на български тандем в Дубай… Както и разследване по закона РИКО в САЩ, което е по следите на изпрани милиони от български политик-олигарх, свързван често с премиера Борисов.

Българските хитреци жестоко се заблуждават, ако смятат, че успешно лавират между интересите на Москва, Вашингтон, Анкара, Берлин, Брюксел, Лондон. Скоро ще се убедят. По трудния начин. През последното двайсетилетие Световното правителство е в добри отношения с Москва, въпреки някои разминавания. Това важи и за Пекин. Когато става дума за милиарди и трилиони – сътрудничество се постига и с компромиси.

Борисов и кръгът край него са обхванати от животински страх. Затова са агресивни и брутални. Наливат стотици милиони в манипулирането на предстоящите избори, за да запазят статуквото. Няма да стане.

Вярват, че могат да купят и заплашат всеки в България и да си осигурят нужния брой гласове. Но са отписани от световните властници, защото компрометират управленския модел, който т.нар. Световно правителство налага. Теория на конспирацията? Може, но резултатите след два месеца ще покажат доколко това са сюжети на въображението или на реалността. Самият възход на Борисов, Пеевски и Гешев е плод на задкулисието и пак то ще ги отстрани. Гешев месеци наред бе във всички новини с репортажи от села и паланки, където "бореше" битовата и организираната престъпност. Когато обаче заяви, че е инструмент на Господ – беше свален от екрана. Преброени са дните им.

Доналд Тръмп повече от месец призоваваше своите поддръжници на протести, заговори се за гражданска война. Немалко хора му повярваха и тръгнаха към Капитолия. Границата бе премината и цяла Америка настръхна. Дори републиканците, които дадоха мандат на Тръмп, се разграничиха от него. И изведнъж... Тръмп за една нощ свали знамето на Веселия Роджър… Някой някъде му каза, че се държи като „проста нюйоркска п…а“ и той изведнъж призна победата на Байдън, осъди нахлуването в Конгреса и дори отсече, че извършителите ще бъдат сурово наказани. Щом така постъпват с Тръмп, какво остава за Борисов.

Ако продължим линията на конспиративността, е логично да припомним и една публикация в блога 4udoslav.

Бойко се оказа едър акционер в “Тесла”, държи 5,7% – на стойност $2,1 млрд.

May 20, 2019

Къщите в Испания и островите в Гърция изглежда са най-малкото имущество на Бойко Борисов.

Той се оказа и едър акционер във водещи световни корпорации.

На последното общо събрание на “Тесла”, на което се обсъждаха смени в ръководството (вкл. на Елън Мъск), стана ясно, че съществуват няколко акционери от екзотични страни със сериозен процент.

Именно тези хора се оказаха изненадващи съюзници на Мъск и заедно с него отбиха атаката. Така той все още е главен изпълнителен директор на компанията.

Един от тези хора обаче е особено интересен – това е Бисер Манолев – българския юрист, който практикува в Испания. Той е адвокатът на собственика на къщата на Бойко – Александър Чаушев.

Същия, когото самия Бойко нарича на малко име “Сашо Чаушев” и е известен като подставеното лице за всички бизнеси на премиера в Испания.

Манолев се яви от името на регистрираната в Делауеър (офшорна зона) фирма “Електрик венчърс капиталити Инкорпорейтед”. При регистрацията за събранието, от книгата за акционерите на “Тесла” стана ясно, че този собственик има 5,7% от компанията, и му бяха издадени съответните карти за гласуване.

Този дял за публична американска компания е много висок. Единствено Мъск и още 3-ма съоснователи имат по-голяма собственост. Т.е. Бойко е четвъртият най-голям акционер.

По настоящата пазарна цена, въпросните акции струват $2,1 милиарда“.

Фенове и зависими от на Борисов и ГЕРБ, ще възразят, че горният сюжет е плод на болна фантазия. Дали? Над половината споменати факти са лесно проверими. И не са описани в учебник на КГБ, нито на ЦРУ.

Освен това, нека същите хора да помислят, колко от натрапваните всеки ден хвалби на Борисов са истина и колко лъжа? Например, дали наистина сме първи по икономически възход или сме последни по доходи и качество на живот в ЕС?

Екип на Фрог нюз

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.