ОСТАВКА! Простащината е смърт – интелектуална, културна, образователна, естетическа, институционална, научна, духовна, икономическа, за развитието, за хигиената-духовна и физическа, за здравето - ментално и телесно… За всичко красиво, стойностно и прогресивно!

Управлява ни Простащината. И това е в пълен разрез с личните ми стандарти и сигурна съм със стандартите на всеки човек с добро домашно възпитание, култура и образование.

Ще дойде време и поколенията след нас ще се срамуват от мълчанието ни. Което наистина е срамно.

Сега ще ви кажа една голяма истина. Внушават ви като на бавноразвиващи се, че нямало кой да дойде на мястото на Простащината и когато ви попитат Кой? гузно мълчите. Защото нито БСП, с многото си крила, нито мутро олигархията от типа Божков, нито чалга халтурата на Слави, нито площадните сценки на Мая са изход. И сте прави.

Истината е, че няма значение кой ще управлява, ако управляващият знае, че винаги има Кой да го изгони, ако си позволи някакво безобразие. Този Кой трябва да е Българският народ, а не някой олигарх. И няма никакво значение кой ще е Премиер, ако има страх, че народа ще го изгони!
За сега се вижда, че всичко минава. И става все по-отвратително.
Ще дойдат дни, когато наследниците ни ще питат:
Говориха ви унизително и ви управляваха срамно - защо мълчахте???
Затова, лично аз казвам: СРАМ МЕ Е ОТ УРАВЛЯВАЩИТЕ – НЕКА СИ ХОДЯТ!!

Който има чест и достойнство нека го покаже не само виртуално. Това отдавна не върши работа!

Оставете чифт стари обувки пред вашата община, за да имат с какво да си отидат. Ако нямате стари обувки оставете друг белег. Не хвърляйте и не чупете! Но нека е ясно, че този народ не желае просташката пасмина да деградира бъдещето на България!
Знам, че сте заети и пренапрегнати, и нямате време и средства да ходите по митинги и протести. Оставете вашият знак за несъгласие на видно място с бележка и го снимайте.
Аз лично ще го направя утре.
Защото не мога да нося в душата си повече мизерията и нищетата на това управление. Скоро ще разберете и колко от успехите им са такива, че ударно изоставаме от останалия свят.

Това е моят протест и послание за поколенията – ако НЕ мълчите, ще управлявате и ще имате красивия свят, който мечтаете!
Аз съм против Простащината.

Пепа Сомлева

Още по темата: Б.Б. в скандален запис: Караянчева е проста кърджалийска п*тка, евроколегите съм ги е*ал отзад

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.