Рита Ора публикува откъси от новия си клип към песента Bang, коята е съвместен проект с Дейвид Гета, в Instagram. На тях певицата носи българска народна носия, а зад нея се виждат панелните блокове на квартал "Тева" в Перник. 

Изпълнителката, която е с албански произход, публикува и кадри от замръзнала Бузлуджа. 

Премиерата на видеото е на 12 февруари, въпреки, че то беше заснето в средата на декември, м.г. 

"Bang" е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен Big. В проекта участват и казахския диджей и продуцент Иманбек Зейкенов, рапъра Gunna, както и и аржентинския трап изпълнител Khea.

"Готови ли сте? Нямам търпение всички да видите и чуете това! Моят собствен мини-филм", пише Ора под един от публикуваните клипове в социалната мрежа. На него се вижда как певицата, заедно с няколко души се возят по черен път, в каросерията на пикап. Сцената е заснета с дрон. 

За да снима в паметника, който е държавна собственост, екипът от Англия е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора. Преди да го даде, той е помолил да бъде запознаят със сценария, за да се увери, че в него няма порнографски или други сцени, които по някакъв начин могат да накърнят имиджа на монумента.

Друг от клиповете показва зимни кадри от Бузлуджа.

Видеата са публикувани на профила на певицата в Инсаграм.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.