Биволъ:

Новите рекетьорски и мутренски бригади в България са "медиите" на Делян Пеевски. Вече цели 4 дена организиран и моторизиран отряд от мутри - репортери от кАнал 3 стои блокирал жилището и работното място на Георги Георгиев от #БОЕЦ във Видин. Всяка сутрин и всеки ден те караулят на пост и дежурят кога ще се появи Георги или член на семейството му, за да му скочат с камери и микрофони насреща. "Интервютата" са придружени с насилие - ако откажеш да разговаряш с тях. Следва дърпане, бутане, пречене да влезеш в сграда или кола, удари, ако се опиташ да се освободиш. Георги е подал сигнали в Полицията, която обаче стои безучастна отстрани, гледа сеир и охранява свинските "медии"  Ченгетата, като верни марионетки на Мутренската Диктатура, реагират единствено, ако жертвата стане прекалено нагла, че да се опита да се отскубне от "мъртвата хватка", като прояви съпротива срещу агресията и насилието на мутрите!!! Поръчковият наказателен отряд на кАнал3 вече два пъти нагло насилва и удря съпругата на Георги - Маринела. Жената е в ...... много тежко здравословно и физическо положение - на хемодиализа и всеки момент чака животоспасяваща трансплантация, която българските "доктори" й бавят нарочно вече 3 години. Това последното се нарича екзекуция, а мутрите Дебелият си е пратил за да ускорят процеса. Живеем в най-тъмния период на безконтролна мафиотска диктатура, маскирана като псевдодемокрация и оцеляваща единствено с цената на поголовна корупция в международен план!

Подобни акции има и срещу екипа на Биволъ! Ние сме Обект № 1 на репресияна клеветническа кампания, която продължава вече 7 г.!! Това се прави с цел да бъдеш поставен в състояние на постоянен стрес, заедно с близките и роднините си! Много от тях не могат да издържат. Ченгеджийският метод за публично дискредитиране е създаден преди години от КГБ и се нарича "психическо пречупване" - да бъдеш доведен до момент, в който просто да не виждаш смисъл и да загубиш мотив и смисъл да се бориш с престъпната система. Близките ни страдат най-много, но ние сме корави копелета и биволския ни карез става още по-силен от тези атаки. Това е ВОЙНА и ние ЩЕ ВОЮВАМЕ!!!! До окончателната Победа. А тя е неизбежна.

Защита срещу тези посегателства и беззакония НЯМА, законите в България НЕ действат срещу представителите и марионетките на Диктатурата! След изборите Мафията очевидно се окуражи и започна открит терор срещу всички отявлени представители на свободното общество или независими медии. На МВР и Прокуратура никак не може да се разчита - те работят ЕДИНСТВЕНО в опазване на престъпната корумпирана власт на олигархията! Обществото само по себе си е безразлично, страхливо и индиферентно. Всеки се е заврял в дупката си или търси спасение в чужбина. Дните на България са преброени, защото обезлюдяването и циганизирането на страната, вследствие Мафиотския режим са необратими!

Дори в чужбина обаче няма покой. Мутрорепортерите на Пеевски два пъти пътуваха до Париж, за да тормозят семейството на главния редактор на Биволъ Атанас Чобанов. Втория път, за разлика от родната кочина, имаха разговор с френската полиция и повече не се появиха. Сега тормозът срещу семейството на Георги Георгиев от #БОЕЦ във Видин е явен симптом за ДЪРЖАВЕН РЕПРЕСИВЕН ПЛАН срещу свободните граждани! Защото сдружението систематично разобличава и внася сигнали в прокуратурата и институциите за безобразията на властта. Реакция, естествено има и тя е "Терорът"

Христо Комарницки:

Живеем в мутренска "държава".
Начело стои една Мутра, в сенките се спотайва друга.
Но краят им е близо.
Кураж, Георги!

Соня Колтуклиева:

Колеги от “Монитор”, напуснали вестника заради Пеевски, са ми разказвали, че нечленоразделният медиен магнат имал любим цитат: “Защо да издържам медии, ако не ги използвам срещу враговете си?!” Да, той ги използва! Използва медиите, купени с милиони от КТБ - банката, която затри с любезното съдействие на властта. Използва ги като бухалки - срещу журналисти, политици, магистрати, бизнесмени, срещу всеки гражданин, дръзнал да му се противопостави. 
След като ГД “Боец” разкри, че Пеевски не е ходил на работа нито един час от деня на клетвата в действащото Народно събрание и писа до международни институции за нарушените изисквания за кандидат-евродепутат от страна на втория в листата на ДПС, корпулентната бухалка се стовари върху Георги Георгиев и съпругата му, която от години се бори за живота си с коварна болест. 
Канал 3, превърнал се в мръсен обор за нечистоплътни ратаи, се нахвърли върху активистите на ГД “Боец”, защото бойците са трън в очите на Пеевски, момчето за мокри поръчки на силните на деня. Пеевски си мисли, че е вечен и недосегаем. Той и Цветанов си мислеше така...
Не си затваряйте очите, когато лазите в студиата на телевизия Канал 3 и мрънкате пред камерите й; не се свивайте като простреляни зайци пред залпа от уговорени със задкулисието въпроси, не легитимирайте поръчковите дръжки на микрофони...защото ставате съучастници в една зловеща касапница. Днес ви се усмихват лукаво, утре ще ви прострелят безпощадно...утре, когато Пеевски им нареди.

Спомнете си как постъпи Николай Бареков с Бойко Борисов: най-напред лазеше пред него, сетне хвърляше камъни по него, защото Пеевски така му разпореди.

Ако сте страхливци, госпожи и господа политици, това си е за ваша сметка и някой ден хората ще ви поискат сметка за това.

Бруталното разчистване на сметки чрез медиите няма нищо общо със свободата на словото. Публичността чрез медиите на мафията не изгражда добър образ, прави ви жалки и зависими.

Соня Колтуклиева, 
дръзнала да се противопостави 
на Делян Пеевски

Мирослав Иванов:

Хора, това, което се случва на Жоро от БОЕЦ не е свинщина, не и престъпление. Съвсем "обикновен" истински геноцид си е.

Да, червеите на Пеевски, маскирани като журналисти с камери, са преследвали във времето и други хора. Все номинирани от тандема Борисов-Пеевски за врагове. Преследвали са Огнян Донев, преследвали са Иво Прокопиев, преследвали са Лозан Панов. Преследвали са и други хора. Издавали са книжки, омазвали са цели страници по вестници. Десетки имена трябва да изредя.

Разликата е, че преследваха все хора с положение, с влияние. Днес преследват Жоро, обикновен човечец.

Какво му е толкова специалното на Жоро ли.

Не са малко хората, които осветяват свинщините на мафията, която ни управлява. Много колеги го правят - кой с текстове, кой с видео.

Но това не е достатъчно. Мафията си го премества. Защото обществото проявява търпимост към институциите, които трябва да разпарчетосат мафията само заради публикации или видео.

И тогава идва Жоро и неговото сдружение. Защото те реално ръчкат. Със сигналите, с които засипва институциите Жоро създава не само дисконфорт. Създава реални предпоставки за търкания, за скрибуцане в механизмите на превзелата държавата мафия. Защото все някой някак трябва да отговаря на тези сигнали.

И, да, това правят малко хора. Съзнавам и своите недостатъци в тази част. В нормално общество това, което правят журанслитите би било достатчъно.

Но ние не сме нормално общество. Бай Пешо е ден да мине, друг да дойде - да идват изборите, че да вземем по 50 лева за глас.

Затова Жоро е трън в задниците на гъзовете. Жоро е заставал зад доста хора. На съдебни дела, на какво ли не.

Днес Жоро е сам. Разбира се, това е съвсем очаквано. Не вярвам той самият да е очаквал нещо друго. От него няма да чуете мрънкане за това. Жоро е корав мъж.

Но моля ви, всеки според възможностите си - подкрепете го. Ако сте в региона - просто идете и бъдете физически там. Защото понякога всичко е въпрос на груба физическа сила.

Да, война е...
*******************************

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.