Човекът вляво на снимката е на събитие на Ротари Клуб - Благоевград. Кой е той ли? Борис Механджийски, един от полицаите, осъдени за убийството на Чората - онова по време на арест преди 15 години. Дето първо беше инфаркт. После бяха невинни. През април ги осъдиха и прибраха в затвора.

Предполага се, че Механджийски трябва да бъде в затвора в Бобов дол в този момент. Да, ама не. На купон е с елита на Благоевград.

Механджийски е пуснат с разпореждане на Окръжна прокуратура - Кюстендил. По здравословни причини. За 20 дни. Питайте правосъдното министерство.

На мен лично не ми изглежда много болен на тази снимка. Верно, не е широко усмихнат та да видим дали е заради зъболечение. Но ми се струва, че не много осъдени за убийство излизат я за зъболекар, я за друго.

Не коментирам личността на Механджийски, който явно има защо да бъде в тези среди - може би мозък, може би професионализъм, може би друго.
Чудя се как така от затвора на купон? По здравословни причини? Маргините и всички болни мутри помните ли?

Колеги журналисти, свобода на словото, гледни точки. Човекът ще бъде навън до неделя. Сигурна съм, че можете да го питате. Ако все още е интересно, че осъден за убийство ходи на купон, де.

За случая алармира журналистката от затритата телевизия BiT Гергана Костова.

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.