Велизар Енчев:

ТРИТЕ ВЛЪХВИ ОКУПИРАХА ТРИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ: КАРАЯНЧЕВА, ФАНДЪКОВА И МЕНДА СТОЯНОВА ЧЕТОХА КОНСКО НА СТАДОТО!

Нещо голямо става в трите „големи“ телевизии. В едно и също утро, в едно и също време, в един и същи тон БНТ, bTV и Нова ни сервираха за добро утро Цвета Караянчева, Йорданка Фандъкова и Менда Стоянова. Които ни четоха ето туй конско:
За Караянчева президентът Радев не е обединител, а разединител, който работи на „Дондуков“ 2 и живее в Бояна, но това не го прави баща на нацията и държавник. Държавник и баща е само бащицата Борисов, станал жертва на злостни фото и аудиокомпромати. Но той пак ще бие лошата опозиция, щото Великото народно събрание на ГЕРБ ще смачка Великото народно въстание на стадото…
За Фандъкова дошло е време разделно и е време полицията да разтури палатковите лагери. Иначе София цъфти и процъфтява под мъдрото ръководство на ГЕРБ, ето и метрото днес ще вози гратис по новата линия…
От Пловдив Менда Стоянова екзалтирано суфлираше на кметицата, сякаш в слушалките слушаше не водещият, а Фандъкова. А и защо да слуша Виктор Николаев, той само кафе не й предложи. Обаче блудкавото интервю завърши с впечатляващо кресчендо, когато Менда уличи софийската полиция в колаборация с протестиращите на Орлов мост…
Тримата водещи гледаха с умиление трите гостенки и в нито един момент не ги затрудниха – дали с остър въпрос, дали с реплика, дали поне с фалшиво несъгласие.
Няма съмнение: ГЕРБ тръгва в телевизионна атака срещу протестиращите.
Да чакаме ли днес полицейска атака срещу протеста?
Палатите ще победят ли палатките?

Любо Кольовски:

Управленското невежество, некадърност, некомпетентност и направо глупост са приоритет на ГЕРБ! ГЕРБ е генератор на бездарие, неграмотност и незнание. Ето, вижте какво е сътворила Фандъкова:
"Не се страхувам от служебен кабинет на Румен Радев, работила съм при всякакви правителства, но той може само да спре строежа на метрото, както днес има протест срещу третия лъч”, заяви пред bTV столичният кмет Йорданка Фандъкова.
За четири мандата на кметския пост Йорданка не е разбрала, че изграждането на разни обекти, какъвто е столичния метрополитен, изисква проучвателни работи, проекти, избор на фирма изпълнител и т. н. Всичко това е обвързано с дългосрочни договори, финансово осигуряване, проекто сметни документации и още много нормативни изисквания и няма как реализацията на проекта да се повлияе от управлението на едно служебно правителство. И проектантите, и изпълнителите са фирми, без значение дали тези фирми са държавни, общински или частни дружества. Служебното правителство обикновено се назначава с една единствена задача - да организира и проведе предсрочни избори. Не е работа на служебния кабинет да спира изграждането на метрото или на каквото и да било друго строителство. Служебният премиер и неговите министри нямат права и задължения, свързани пряко или косвено с местната власт. Приказките на Фандъкова показват, че тази особа не познава законите правилата и това ясно личи от състоянието на София от години! Цяло чудо е, че Фандъкова, заместник-председател на ГЕРБ и кмет на София управлява този двумилионен град и този град все още съществува в прогресиращата си мизерия.

Виктория Тинтерова:

На фандъкова нещо съвсем ѝ куца логиката, да ви кажа. Нейната опорка е:
- В тролеите не се возят олигарсите и политиците. Протестът е срещу обикновените хора. - вика.
Е как бе, госпожа, нали протестът е именно заради това, че в тролеите не се возят политиците? Протестът иска да ви свали от мерцедесите и да ви качи в тролеите, елементарно е. Сменяй опорката.
Да ме прощавате, ама в новата конституций трябва да бъде записано, че на жени се забранява да управляват нещо повече от отдел за поцинковане на кофи.... Слугинската атака по телевизорите днес ме наведе на тази анархистична и антифеминистична мисла.
Бе я си отивайте по къщите да запържите един боб!

Стоян Тончев:

На Фънда е започнал да й пада ботоксът от чЕлото. Вдига вежди.
Излагация!
Излагация е медийният слугинаж, който отново трайно се настани в сутрешния блок на bTV.
И каква е разликата между нова, бтв и бнт?! Три конститутки (по Маринела Шаранова) облъчват от ефира на най-гледаните телевизии, без да има кой насреща да им зададе един смислен въпрос!
Отказвам да гледам подобни дезинформационни буламачи!
Изпитвам отвращение към удобните и угодните за властта журналисти.

Елена Гунчева:

ДАРИТКОВА ПАК ИЗБИ РИБАТА

Колко символично протестърите в София изсипаха вмирисана риба пред Министерски съвет. Точно това е символът на днешната управляваща шайка. Вони на корупция и развалено, та се не трае, и то точно от ръководството на държавата.

Та Даниелчето Дариткова с типичния си нежен поглед и очарователна усмивка ни уведоми, че рестарт на държавата не ставала със служебното правителството. Щото тя, Даниелчето, досега поне десет рестарта на държави е правила, та е много наясно с процедурата, та и акъл ни дава. Потвърждавайки моето мнение, че всеки, който не разбира от нищо, се напъва да дава мнение в държавата, най-вече тези, които са си повярвали, че са взели властта с малко, но завинаги.

Сега, Даниелче, да ти обясня някои неща. Ще пиша бавно и внимателно, че да ме разбереш. То по принцип в ГЕРБ някакви мислители няма, ама ковидясването може да ти е утежнило положението. В прав текст ти го казвам - НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КОВРИ НЕ СТАВА!

Рестарт означава не на некадърния майстор да му дадеш стотен шанс да ти орезили за пореден път къщата, а да го изхвърлиш с начална засилка изотзаде /както казва ПКП/, и да започнеш отначало с майстори, които знаят какво правя, а старото да събориш до основите и да го изгориш.

Ама много ви е страх, нали? Страх ви е да пуснете властта, защото знаете последиците. Хората откровено ви мразят. Нали Паунчо следи социалните мрежи - вижте какво ви пожелават. Аз в публикациите си съм направо като светица в сравнение с това, което смятат да ви причинят някои от хората. И то сериозни хора.

Всъщност си го знаете. Пускане на властта означава съд и затвор, ако не и нещо доста по-лошо. Вие в момента се борите за живота си. Ние - също. И за бъдещето на България, която унищожавате.

Така, че, Дариткова, ай бегом в зайчарника да докладваш, че си си изпълнила задачата и не дразни хората. Защото и ти си в списъка! Оня списък. Нашият!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.