"Начи, днес най-изкъртващото писмо от всички институции /демократични/ на територията беше онова със снимките от лукса на Божков. И това официално. Почти си помислих, че гледам нещо Порнхъб или приблизително, толкова воайорско и пошло ми се видя", коментира последните изяви на прокуратурата журналистката Вилдан Байрямова.

Ето какво още споделя тя:

"Първо, пускаш и публично огласяваш части от СРС-та, щот си закачил президент и натовски генерал на ухо, което, според вещи хора, не според мен, е незаконно. После заснемаш обилно диваните в нечия къща и тръгваш да бухаш антики в чувал като първия обирджия, който хабер си няма как се съхраняват и транспортират такива ценности, а те са безценни, ама нали бързаш да изпревариш времето. А доколко е законно изземането на лично имущество, остава да видим, ако не си признаят сами.

Утре какво? Гащи? Сперма, ДНК на любовница? Арестант по кожа, дето сме си го "прибрали" с цената на всичко?

В духа на клишето съм длъжна да отбележа, че не съм адвокат на бандюгите, обаче много ми се гади от зрелища и кухи послания.
Нали чухте заклинанието, че никой няма да бъде пощаден - независимо на какво ниво във властта е, коя партия е зад гърба му и т.н., и т.н. Колко обнадеждаващо.
Чакам! И знам какво, ама няма да ми се получи, знам си."

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.