Госпожо Сачева, в какво качество задавате въпроси на българския президент? Това попита кандидатът за народен представител от партия "Възраждане" Румяна Ченалова, обръщайки се към министъра на труда и социалната политика Деница Сачева.

Ето какво още й казва бившата съдийка:

"Деница Сачева, социален министър на България: "Скандалите със съветниците на президента Радев не спират. Той до този момент не е дал убедителни отговори какво точно се случва. И кои са причините той да направи този кадрови подбор на съветници, така че около тях да има някакви скандали и проблеми".

Много скоро трябва в българския език да се появи нова дума за безгранична наглост. Или мерна единица, или свръх превъзходна степен - "гербоид", например.

Вероятно Борисов е еталона на Сачева за кадровик /избрал е нея/.

Сачева успешно може да се нареди до фигурката на трите маймунки /не знам, не чух, не видях/ с допълнителна символика - говоря без да мисля.

"Кадровикът" Борисов /когато Борисов "инспектора" е в почивка/ си избира не само некомпетентни и послушни хора. Главният критерий е да са податливи на корупция. И да, около тях не се шуми, защото кадровикът си избра и главен прокурор. От време на време някой освободен министър, който много скоро е назначен на друга добре платена служба.

Госпожо Сачева, 

в какво качество задавате въпроси на българския президент?

И защо не гледате своята работа, за която дължите десетки отговори на българския народ?

Уверявам Ви, ще дойде времето, скоро ще дойде, когато Вашият кадровик ще отговаря на тези въпроси... и на много други.

И затворите ще са пълни!",  завършва Румяна Ченалова.

По-рано днес председателят на ПП "Възраждане Костадин Костадинов съобщи във Фейсбук:

"Днес българският съд ми върна вярата в законността в България. Решението на Софийския градски съд по делото за забраната на Възраждане, поискано от Прокуратурата и ДАНС, е да се отхвърли искът срещу нас. Законът и правото победиха мутрите в прокуратурата и службите. Днес съдът показа, че има надежда за България и българския народ!

Искам да благодаря на нашите адвокати, които достойно защитиха честта на закона. Благодаря и на стотиците наши привърженици, които бяха заедно с нас по време на съдебните заседания. Най-вече благодаря на хилядите възрожденци от България и целия свят, които не спряха да ни подкрепят дори и в най-тежките мигове на бруталната и комбинирана агресия на прокурори, медии, полицаи и агенти на ДАНС. Благодаря ви от сърце, това беше наша обща битка и е обща победа!

Разбира се прокуратурата ще обжалва, в това ние не се съмняваме. Тази битка я спечелихме, но войната продължава - и ние ще я водим до пълна победа и разгром на врага!

Време ни е за Възраждане! Да живее България!"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.