Както знаете, всичко свързано с ГЕРБ е лишено от здрав разум и логическа мисъл - надделява престъпното самосъзнание и откровена глупост. Такъв е случаят и с вандалите, които тази сутрин разрушиха палатковия лагер до Ректората, обръщаха пейки и хвърляха камъни по палатките. Георги Флоров, един признал се за платен протестър - фен на режима на Бойко Борисов, Гешев и ГЕРБ, е направил видео как се извършва престъплението, в което е съучастник, и го е споделил на стената си във Фейсбук.

ОСнимка на Valentina Vassileva-Filadelfefs.ще по темата: Мутри на ГЕРБ разбиха с камъни палатковия лагер на СУ (видео)

А докато на една част от полицията и е заповядано да не си върши работата и умишлено да бездейства при явните хулигански прояви, нарушаващи обществения ред и унищожаващи имущество - частно и публично, пред Софийския университет, то други нейни служители охраняват пиар събитието на главния прокурор Иван Гешев и работниците му и арестуват мирно протестиращите граждани до резиденция "Бояна", които му искат оставката.

"Тиквата "забрани" на униформените да развалят палатковите лагери, но пък за сметка на това изпрати мутри срещу протестиращите. Те естествено не са много умни и се снимат докато го правят. На видеото се виждат платеният контрапротестиращ Георги Флоров с гавазите си.
Министерство на вътрешните работи, видяхте ли?", коментират от Отровното трио.

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.