Телевизия "Евроком" получи писмо, с което НАП исизква от медията да бъдат посочени рекламодателите в предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану

Въпреки доклада на ЕК, резолюцията на ЕП и позицията на "Репортери без граници", обединяващи се около заключението, че един от стълбовете на демокрацията - свободата на словото и медиите в България са силно застрашени, управляващата България мафия продължава с репресиите си върху определени журналисти, медии и техните рекламодатели, в опит да унищожи критичните гласове, изобличаващи престъпната клика, обсебила трите власти в страната ни.

Под прицела на "бухалката" НАП, от която изтекоха лични данни на над 5 милиона физически и юридически лица, а служителите й продължават да си раздават необосновани бонуси за "добре свършената работа", са рекламодателите на предванията "Честно казано с Люба Кулезич", "ЕвроДиков" и "Седмичник с Владо Береану". Предвания, които дават трибуна на свободомислещите в България, на различното мнение, не пестят кометарите си за недъзите в обществото и корупцията по всички етажи на властта и са това, което трябва да бъде журналистиката - коректив на властта.

Действията на държавната мафия остават еднозначен отговор каква е крайната цел на гнусното мероприятие, а именно - с отдръпване на рекламодателите, поради заплахата от институционална репресия и нанасяне на материални щети на бизнесите им, да бъдат затрити медии и предавания, които не са в олигархично-политическата орбита на управляващите.

LIBERTA.BG научи, че НАП работят по сигнал срещу "Евроком", изпратен от Николай Бареков. Но в същото време НАП и прокуратура не проверяват как се финансира, с какви пари и откъде живее същият Бареков, който е считан за приближен на Делян Пеевски.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.