Ха, Пеевски се събуди от зимен сън и внася закон за НСО, с който той да можел да си плаща охраната. Ай, ай, ай, колко благородно!, коментира предстоящите законодателни промени известната журналистка Татяна Кристи

Ето какво още пише тя: 

Всъщност, може ли някой да ми каже дали Пеевски някога да е внесъл закон, който да не се отнася лично за него??? М? С поредното си законодателно говно той явно се опитва да изпревари зараждащата се лавина от недоволство от НСО и шефовете му и се опитва да тушира това с тъпия си закон! Сори! Не става!

Според този закон всеки бандит може да си плати на НСО да го пази, ако се е договорил с останалите бандити във властта, че му е нужна охрана и никой нищо не може да им каже дали някой трябва или не трябва да е охраняван, защото е достатъчно няколко чичака от службите, наследници на УБО, да се съберат на тъмно и да си гласуват кого да пазят като интерпретират комунистическия закон за пазене на вип персони както си искат! Неее, не става!

Трябва напълно нов закон за НСО и кого трябва да пази тя, с много стриктни ограничения, прозрачност, контрол и многократно по-малък бюджет!! НСО се е превърнала в обслужващ персонал на мафията и, сори, народът не е длъжен не само да плаща за охраната на сульо и пульо, но и да отдава под наем държавна агенция на всеки, който реши, че е му трябват услугите й! Който иска да се пази да не го гръмнат, да си наема собствени частни фирми! Нека да дам нагледен пример – това е все едно аз да си взема под наем която и да е държавна служба и да я използвам за собствени нужди, защото някой тулуп във властта ми е позволил това! Да мога, например, да си наема полицай да ме води на фризьор и на педикюр, щото нали аз си плащам! Ама полицаят иначе се води на държавна работа за съвсем други цели, и докато аз му плащам да седи с мен и да ми държи сешоара, данъкоплатците също го водят на държавна заплата и му плащат! Нали?!

Т.е. един път народът плаща на НСО и втори път мутри плащат на НСО да ги пази по поръчка! Алоууу, къде мислите, че се намирате вие, бе?!


Христо Комарницки, в. "СЕГА"

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.