Министерството на отбраната на Съединените щати потвърди, че изтекло в публичното пространство видео на НЛО, е истинско. Освен това беше потвърдена автентичността и на изтекли снимки на три обекта с различна форма.

Пентагонът обяви, че кадрите на трите неидентифицирани летящи обекта, които се движат през облаците, са заснети от военни през 2019 година.  Единият от обектите има триъгълна форма, другият е с формата на жълъд, а третият прилича на ракета. 

Започнало е разследване, но от съображения за сигурност повече информация няма да бъде давана, обяви ведомството.

Снимки и видеоклипове на обекти с форма на триъгълник, които мигат и се движат през облаците, са направени от персонала на военноморските сили (ВМС), заяви говорителят на Пентагона Сю Гоф в изявление пред Си Ен Ен (CNN).

Тя също така потвърди, че снимки на три неидентифицирани летящи обекта – един с форма на „сфера”, друг с форма на „жълъд” и трети с форма на „ракета” – също са направени от персонала на флота.

Снимките и видеоклиповете на военноморските сили бяха публикувани от Mystery Wire и на уебсайта на Extraordinary Beliefs миналата седмица, но бяха разпространени онлайн още от миналата година.

През последните години има „редица съобщения за неоторизирани и/или неидентифицирани летящи обекти,

влизащи в различни военно контролирани полигони и определено въздушно пространство”, заявиха от ВМС през 2019 г.

Миналата година Пентагонът пусна три видеоклипа, показващи „неидентифицирани летящи обекти”, а американският флот предварително потвърди, че клиповете са реални.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.