Днес изтече нов запис с българския премиер-мутра, известен в публичното пространство (медийни публикации и разследвания) и грамите на чужди посолства като пазач на колите на СИК, конрабадист, агент "БУДА" (доносник), охраната на комунистическия диктатор Тодор Живков, производител на каптагон, клиент на пражкия зандан, атоджамбаз в Унгария... и за съжаление главен секретар на МВР и трикратен печален премиер на България, потопил държавата на първо място по смъртност в света, по пране на пари и по бедност и корупция в Европейския съюз.

А много скоро може да стане ясно след външна намеса по "bulgarian case" кой и как е снабдявал "Исламска държава" с оръжия, наркотици и конрабандни цигари и кого наричат ЦРУ и ДЕА в разследванията си "Белият Генерал", поради факта, че контролира "кокаиновия път" към Европа. Което обезателно ще завърши с белезници, гривна на крака и щатски затвор, но това е тема на друг разговор.

Преди да публикуваме култовите реплики на комплексирания премиер-слънце, подчертаващи ограничения му речников запас и бедна душевност, е важно да подчертаем какво е вбесило Борисов, за да излее "кофите с помия" по президента Радев, в разговора си с вицепремиера Томисав Дончев в Кочината. Разбира се, изосновно това е личността на държавния глава Румен Радев и неговото curriculum vitae, знания, умения и капацитет, които няма как да бъдат придобити в бандитските среди и по банкянските селски дувари и чукари. На второ място това е подкрепата на 2,5 милиона български граждани, които са гласували доверие на Радев, но и чиито интереси той защитава и отстоява.

Още по темата: Нов запис с Борисов, псува президента Радев в разговор с Томислав Дончев

Докати премиерът Борисов защитава предимно частни, лични, корпоративни и мафиотско-олигархични интереси (видно от чекмеджето му с пачки от по 500 евро и кюлчета злато), президентът Радев обобщава ситуацията в България, анализира я и заявява какво би било правилно да се направи за българските граждани, за да живеят по-добре, в демократична среда, при равен старт и върховенство на закона. Борисов сам признава в аудиото с Дончев: "Когато ти го каже държавния глава, ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!". С това свое изказване министър-председателят експлицира на преден план осъзнатостта си, че срещу себе си и своите действия няма само президента Радев, а "два милиона и половина", които не желаят да бъдат управлявани от Бойко Борисов, Делян Пеевски, Доган, ГЕРБ, ДПС и "смокиновото им листо" ОП (НФСБ и ВМРО). Тези факти и обстоятелства водят Борисов до отчаяние, завист, агресират го, комплексират го, не му дават мир и спокойствие дори в покоите, където сънят му става невъзможен без бутилка уиски до главата. Това се потвърждава и от жлъчта, арогантността, нахалството и неконтролируемостта в изказа и интонацията от записа, показващи огромната омраза не само към Радев, но и към два и половина милиона български граждани.

Борисов в цитати за Радев и българските граждани: "Избрали един прост летец. Пичка им майчина!", "Когато ти го каже държавния глава, ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!", "Мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.", "Да си е*е пу*ката майчина", "Абе, х*йо" и т.н. 

Ето го и изказването на Радев, което вбеси Борисов:

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.