Над 16 780 души официални съобщиха във Фейсбук, че наричат правосъдния министър на ГЕРБ Даниел Кирилов "Барни Ръбъл".

Това става известно от броя членове на най-бързо растящата група в социалната мрежа,озаглавена Група на наричащите Дани Кирилов с името Барни Ръбъл. Създадена преди по-малко от 24 часа, тя набира все по-голяма популярност и най-вероятно до каря на деня числеността й ще надхвърли 20 000 души.

Прякорът на Дани Кирилов "БарниРъБълЪТ на правото", който обича да "джурка с бял и черен хакер" и пише закони като обръща файловете, е поставн преди повече от година от уважаван юрист, бивш прокурор и понастоящем адвокат - Иван Петров. Названието бе прието много добре от българските граждани и потребителите във Фейсбук, защото подхожда изключително много на комичния образз на Данаил Кирилов и неговата "правна" мисъл. Индексиран е и в Google, където при изписване на "Барни Ръбъл", при изображения излиза главата на Дани Кирилов - правосъдния министър на ГЕРБ, известен с това прозвище в цяла България, a вече и по света.

Припомняме, че вчера министърът на правосъдието сподели, че има списък с данните на всеки, който е част от хората, които го наричат с името на анимационния герой от поредицата "Семейство Флинстоун".

"Барни Ръбъл" в действие:

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.