ТОВА НЕ СА ХИПОТЕЗИ!
НЕ Е И СЦЕНАРИЙ НА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРИЙЛЪР НА АЛФРЕД ХИЧКОК.
ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА, ОЛИГАРХИЯТА, ДС-ЧЕНГЕТАТА, МУТРИТЕ-ПОЛИТИЦИ И ПРОСТИТУИРАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА!
ТОВА Е ЕКСПОЗЕ НА ВРЕМЕВИ ОТРЯЗЪК ОТ ЕДНА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ, В КОЯТО ВЪПРОСИТЕ СА И ОТГОВОРИ...

МВР и прокуратурата в Бургас нали са много словоохотливи, обичат да дават брифинги, а "дръжките на микрофони" да не търсят другата страна, за да бъдат поне малко обективни?!

Защо не дадат един брифинг как от 2016 г. до 2020 година не са свършили нищо в правилната посока (вероятно умишлено и под команда) и няма не осъдени, а дори няма заподозрезни за извършеното покушение над мен на 14 януари 2016 г.!

Защо не разкажат как под ударите на закона бяха нагласени лица, които Българският съд призна за невиновни? Това не е ли атестация за тяхната (несвършена) работа - на полиция и прокуратура?

Защо прокуратурата не е разпоредила ново разследване за издирване и събиране на нови доказателства за извършения побой над мен?

Защо прокуратурата прекрати второто образувано досъдебно производство по свидетелски показания по моя случай, след становището на разследващя орган (ОДМВР-Бургас), когато излязоха нови факти и обстоятелства, водещи към други извършители, различни от обвиняемите?

Защо медиите в Бургас не написаха, че със съдебно решение от 5 март 2020 г. на БОС за побоя над мен няма виновни?! Нима не знаят каква е обществената функция на медиите и журналистите или отдавна служат чинно в услуга единствено на Мамона и властта?

Защо когато срещу мен бе подготвено за реализиране второ покушение в края на месец януари - началото на февруари на 2020 г., което осуетих с мощна гласност във Фейсбук, единствено сайтовете "Фрог нюз" и "Факти" реагираха? Но когато МВР и прокуратура се опитаха да ме изкарат луд (за да не ми вярват хората!), защото усещаха какъв голям скандал назрява, ария от жълтописковци се включиха по зададена команда?

Защо МВР не публикува записите от камерите пред сградата на Община Поморие от 5 февруари 2020 г. (между 00:00 - 01:21)? Предадоха ли ги на прокуратурата или са изтрити? Тогава бях гонен от непознато лице между колите пред блока, в който живея? Това се случи пред очите на служител на реда, който стоя безучастно. Но има и други свидетели на случилото се, които спряха нападателя! Както и такива от блока, в който живея!

Защо РПУ-Поморие не покаже справките си по камери - как лица (които не са от Поморие!) стоят или на спирката, или на паркинга зад нея, които са в непосредствена близост до дома ми, откъдето са наблюдавали кога излизам?

Защо РПУ-Поморие не покаже видеоматериала от камерата вечерта, когато подавам първия сигнал на 121, че съм следен, веднага след като непознато за мен лице започва да бяга, когато го питам "Кой чака тук?" (това се случва отново под камерата пред сградата на Община Поморие, до автобусната спирка). Въпросното лице стоеше часове на спирката, чакайки някой. Дъното на спирката (от шперплат) е с голяма дупка, от която се гледа към паркинга зад нея. Когато излязох от дома си, лицето на спирката със знак за привикване с ръка, обърнато към паркинга през дупката, сигнализираше на др. лица... След като подадох сигнал на 121, от там (паркинга) се изнесе веднага лек автомобил, в него се виждаха само две лица (мъже).

Наясно съм чии интереси засягам с: журналистическата си дейност; информацията, с която разполагам; текстовете, които публикувам в моя сайт; анализите ми в моята и други медии, интервюта; както и срещите с важни фигури.
Също знам, че ако в началото на тази година не бях реагирал така панически, отново щях да бъда пребит, както през януари на 2016 г., но този път може би нямаше да издържа на ударите и щях да си отида от този свят!
А аз обичам живота, искам да живея и ми харесва това, което правя. Затова няма как да не се боря за живота си на всяка цена и с всички средства (без да наранявам други хора)!
Също така знам, че както през 2016 г. ме обезобразиха и ми изпочупиха лицето, без да има виновни, така нямаше да бъдат открити и виновните за това, което щеше да се случи през 2020 г. Или МВР и прокуратурата щяха да го изкарат като хулиганска проява, агресия от моя страна, сбиване, а като нищо някой можеше да ми напълни джоба с наркотици, както и да ми сложи в ръката хладно и/или огнестрелно оръжие, докато лежа облян в кръв на земята.

Никой от сега управляващите (на ниските и на по-високите етажи на властта - местна и централна) няма потребност да бъда героизиран с куршум! Но да бъда пребит, да умра при сбиване, а след това да бъда изкаран и виновен - ще им достави огромно удоволствие. Или да ме арестуват с подхвърлени наркотици - коронният номер на полицията!
Е, не им се получи, затова от полицията побързаха с измама да ме вкарат в Бургаската психиатрия, за да ми бъде назначено лечение, опитаха се да ме изкарат психически нездрав, параноик, но в епикризата пише друго...

Не, не съм параноик! И всички, на които държа и са били с мен преди инцидента, са с мен и след него, защото ми вярват! Защото има и свидетели, които видяха с очите си как ме гонят... А МВР и прокуратура отново прикриват престъпници!
Покушението над мен от 2016 г. е факт. Както и е факт, че има хора, на които продължавам много преча!
Между другото, преди да бъда нападнат през 2016 г., бях съобщил на работодателя си, както и на моите близки месец преди това, че ми подготвят покушение и съм следен, както и че очаквам нещо много лошо да ми се случи. Е, случи се!
Може би и сега трябваше да си мълча, да не пиша във Фейсбук и след това да дават отново по телевизиите размазаното ми, изкривено от бой лице? Или пък ковчег и почернени майка, баща, сестри, лели, сваковци, баби, братовчеди, племенници, приятели?!?!?!

Това не са хипоитези! Не е и сценарий на психологически трийлър на Алферд Хичкок. Това е действителността в България - държавата на мафията, олигархията, ДС-ченгетата, мутрите-политици и проституиращата журналистка!
Това е експозе на времеви отрязък от една човешка история, в която въпросите са и отговори...

Не очаквам справедливост... Но знам, че ще има Възмездие! Божие!

(Който желае, може да сподели. Защото хората трябва да знаят истината за престъпната власт!

Стоян Тончев

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.