Биволъ:

Гешев брутално прави инсинуации и внушения срещу Биволъ, демонстрирайки безцеремонно субективно отношение, тотален непрофесионализъм и заявка за евентуални репресивни действия срещу медията и екипа ни!

Този тип, когото гласят за бъдещ Главен прокурор, още от сега не крие намеренията си да следва принципите на мракобесната сталинистка прокуратура на Вишински. Той вече издава политически, обществени и медийни присъди. И е готов да ги изпълни и приведе в екзекуция.

Съвсем демонстративното обслужване на определени корпулентни, политически и олигархични интереси, е етикет за послушна марионетка на престъпното Задкулисие в България.

Въжделенията да бъдат приписани на Биволъ несъществуващи постъпки, връзки и вина, са типинични за задачата и целта, с която е издигната и кандидатурата на Иван Гешев. Човекът изглежда смята да репресира всеки неудобен и поръчан от Мафията по метода "Иванчева" с подхвърлени и нагласени улики.

Как така заключаваш, бе Гешев и правиш неверни внушения и твърдения в стил "дадзибао", без дори да си говорил с някой от Биволъ и да си провел елементарна проверка дали имаме нещо общо с въпросния "теч", дали изобщо имаме идея за това!? Ти, Главен Инквизитор на престъпната държава ли се напъваш да ставаш!? Медиите на "патрона" ти Пеевски неслучайно без колебание развяват твърденията и словоблудствата ти в гнусна клеветническа кампания, все едно сте си плюли в устата и само са чакали официалните ти изявления.

Подобно взаимодействие силно мирише на ОПГ в опит за саморазправа с тези, които разкриват истинската престъпност и корупция в страната! Много бързо Гешев се вживя в ролята на Главен екзекутор на Задкулисието! А ние се питаме, не без основание, дали ти и приятелчетата ти във властта сами сте си пуснали теча, с единствената цел да намерите повод да атакувате Биволъ, а!? Историята има щедър бекграунд от подобни изстъпления на диктаторски режими по света. #КОЙ да разследва #КОЙ запали "Райхстага"!?

Само внимавай, че не живеем в условията нито на 3-тия Райх, нито на Сталиновия концлагер СССР и България не е зад Желязна Завеса. Неизбежно е времето, в което всичко се плаща по Справедливост!

И един призив до Премиера Бойко Борисов (Boyko Borissov)  и Президента Румен Радев:

Ако допуснете предварително нагласения Гешев да стане Главен прокурор на Република България - обричате не само Съдебната система, но и цялата държава, нацията и обществото ни на един зловещ и убийствен режим на агония и погубване. Ерата "Гешев" няма да отмине без фатални последствия за бъдещето на страната ни /ако я позволите/! И подобен грях няма да можете да изкупите и с поколенията си.

А ние ... сме направили своя избор, веднъж завинаги и съвестта ни е чиста, защото имаме една кауза и тя се заключава в кратките и свещени думи Свобода и България.

Rumen Rusev

Само с няколко изречения, произнесени в сутрешен блок на национална телевизия „бъдещият“ Главен прокурор на Република България описа стила си на дейност, на кого е служил и ще служи и срещу кого ще бъде в бъдещата си работа.
В компютъра на набедения „хакер“, който съвсем не бил бял имало папка под заглавие „Бивол“, в която били събрани данни за Бойко Борисов, Цацаров, Делян Пеевски, ... Изказването беше пропито от традиционния стил на предубеденост и предварителна целенасоченост без окончателно обективно разследване на прокуратурата и другите там служби. Поради това буди съмнение дали тази папка не е подхвърлена като парите в колата на Иванчева. Тази предварителна разномащабност – да се удари „Бивол“, да се удари фирмата на „хакера“ вместо бесхаберието на държавната администрация, да се вмени политически интерес в хакерската атака, да се демонстрира чии интереси ще защитава и против кого ще действа (споменати бяха Прокопиев и реформизма в съдебната система на Христо Иванов) бъдещият главен прокурор показва посредственост, безцеремонност, обвързаност по произход със служби и съвсем не с народни интереси в досегашната и бъдеща дейност на прокуратурата и съдебната власт. Предложението за Гавен прокурор е от квотата на Прокуратурата във Висшия съдебен съвет.
„За свята и чиста Република“

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.