Както аз бях решаващият фактор Кошлуков да стане директор на БНТ, така и аз ще го сваля. В понеделник от 11 ч. протестът на „Атака“ пред телевизията продължава.“ 

Това заяви пред „24 часа“ лидерът на партията Волен Сидеров, на когото преди дни генералният директор на телевизията Кошлуков забрани достъпа до ефир заради скандала в предаването „Референдум“ във вторник вечер.

„Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна, пред бариери с вериги пред телевизията. Такова унижение досега не съм претърпявал! Да ме държат като нелегален мигрант. Това е непростимо!“, възмути се Сидеров. Зарече се, че няма да остави нещата така и ще се бори за правата си - така, както го е правил по времето на комунизма, когато се е сражавал за демокрацията, плурализма и правото да си казваш мнението.

„Бойко да каже това редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка и да се гаврят с мен - народен представител, на чиято карта пише, че може да влиза навсякъде на публично място? Да кажат и главният прокурор Цацаров, и президентът Радев!“, призова Сидеров.

Той няма да пропусне и утрешния ден, когато ще се яви на заседанието на ЦИК, за да ги пита членовете на комисията защо прилагат двоен стандарт - като им пише той писмо, в което подава сигнал, че е спрян от участия в БНТ - нещо, което противоречи на закона и на сключеното споразумение за отразяване по време на кампания, му отговарят, че те не са страна. А да го глобяват могат.

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.