България е на последно място по ваксиниране и на първо място по смъртност, факт. Повече от 90% от починалите от короМка са неваксинирани, факт. Имаме спешна нужда от широкообхватна разяснителна кампания, за да се повиши броят на желаещите да се ваксинират, факт.

Някои прости факти като този, че всички убеждавания за ваксинация олекват мощно, когато видиш, че лекарите масово не се ваксинират, не са тема на тази публикация. Все едно да идеш да си купуваш яйца, когато знаеш, че собственикът на кокошкарника отказва да яде яйцата.

За друго обаче ми е приказката. Ето още един неоспорим факт. Докато назидавате с по трийсетина поста на ден, обяснявате на неваксинираните колко са прости, гледате плебса от високия пиедестал на "просветеността" си, сочите с пръст, подигравате се, изземвате ролята на народна милиция, която малтретира психически тъпите неваксинирани, наричате ги с пренебрежителна омраза "антиваксъри" при положение, че повечето от тях реално не са антиваксъри... Ами, дотогава не можете да чакате нищо друго, освен отпор. Факт. И няма нищо по-нормално от това. Всеки човек би реагирал така. И с право. Вдигате гьостерицата и очаквате неваксинираните да се разкаят, смирят и да ви се подчинят безпрекословно? Тогава не мислете, че сте по-малко наивни от тях.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.