На Борисов му дреме за съпругата на Сидеров, колкото и за суданеца. В Поморие полицаи дори трият записи от камери и мамят прокуратурата, за да прикрият престъпление на общински съветник на ДПС

Сидеров скочи словестно на МВР и поиска оставката на министър Младен Маринов, защото суданец е нападнал съпругата му. Да не си помисли някой, че е заради Мето Илиенски! А нали само преди дни всички задружно гласуваха избора му за главатар на силовото ведомство?

"МВР е прогнила система. Вътрешният министър Младен Маринов трябва да бъде махнат веднага. Полицията лъже за нападението над съпругата ми, тя можеше да бъде убита", гневи се шефът на ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на партия "Атака" и се сърди на коалиционните си партньори и премиера Бойко Борсов, защото не са му се обадили след инцидента.

"Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади!", наивничи сребролюбецът.

Сидеров, Сидеров! Знаеш ли колко му пука на Борисов за съпругата ти?! Колкото му дреме за суданеца, който я е нападнал! А МВР от кога лъже - откакто нападнаха Деница Гаджева или от преди това?

Жертвите на произвола и лъжите на полицаи са много. В Поморие дори трият записи от камери и мамят прокуратурата, за да прикрият престъпление на общински съветник на ДПС, без дори да им мине през главата, че, ако пък случайно се появят записи от скрита камера във Фейсбук, ще изхвърчат от работата барабар и с областния си директор.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.