Да живее Ким Чен Борисов и батман Пеевски!

Мутрите отдавна са се завърнали, но вече не са с анцузи и бухалки, а облечени в костюми и политическа власт. Вървим стремглаво към авторитарна държава.

Комисията за борба с корупцията ще има право да конфискува имущество на всеки, без да доказва връзка с незаконна дейност. Разбирате ли - дори да имате всички необходими документи и доказателства и съдът ви оправдае, комисията все още може да ви отнеме това, което притежавате, да ви спука от проверки и тормоз, докато не се пречупите или фалирате, или и двете.

Новият 9-ти септември е тук - отнемат имоти и бизнеси в името на “справедливостта”.

Кой приема тези промени - новите "стари" полтически другари ГЕРБ и ДПС ,които сглобяват брутален репресивен апарат, който може да се разправи с всеки неудобен, с всеки, който им се опълчи или потърси справедливост за безобразията им.

Нека допълним, че скоро узакониха и ТАЙНИТЕ арести до 48 часа. Тоест, имат право да ви арестуват без да уведомят никой (дори близките ви) до 48 часа, и деца могат - но там срокyt е 24 часа. Да, правилно прочетохте - ТАЙНИ АРЕСТИ!

Върхът на наглостта се допълва и от най-новото предложение, пак от ГЕРБ и ДПС - искат да махнат общинските съветници от антикорупционния закон и за тях да отпадне въобще задължението да декларират имущество, несъвместимост и конфликт на интереси. Тоест ГЕРБ, и ДПС правят общинарите недосегаеми за КПКОНПИ. Следващата стъпка е може би да изкарат и депутатите и министрите от обхвата.

Няма вече нужда от мутри с бухалки като едно време. Мутрите отдавна са във властта и могат да ви съсипят, използвайки легално държавните механизми за репресия, които те създават. 

Весели празници и честита нова 1949-та, упс 2019-та.

Вива Ла Пиовра!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.