Безпрецедентна наглост! От партийния кабинет на вицепремиера с ресор МВР и министър на отбраната в правителството на Бойко Борисов - Красимир Каракачанов, полетяха бомбички и димки срещу протестиращите граждани, бе изваден и маркуч, впръскващ вода. Полиците стоят като обезумели, защото на практика Краси "Торбичката" им е шеф.

Тази вечер протестиращите от "Единни сме силни" отидоха пред сградата на централата на ВМРО на "Пиротска", за да поискат оставката на вицето Красимир Каракачанов. Когато са на място и скандират за неговата оставка, от етаж 4 и прозореца, където се намира кабинетът на "Торбичката" се показва мъркуч, от който започват да ги поливат с вода. Едновременно с това от същото място върху главите на протестиращите и полицаите се хвърлят бомбички и димки.

Полицията абдикира напълно от служебните си правомощия и задължения, докато от прозореца на Краси "Торбичката" се показват нагли младежи, които  пушат демонстративно цигари. Някои са с маска на лицето. 

През това време се появява нежен мъж с очила, оприличен от протестиращаите на евродепутата Ангел Джамбазки, който бе заловен с огнестрелно оръжие на летище, а след това от пътна олиция при проверка да шофира "фиркан до козирката".

Всичко това се излъчва на живо от партийната телевизия на Волен Сидеров "Алфа ТВ".

Във второто и третото видео в публикацията се вижда, че има блъскана от полицията жена, представя се като журналист. Тя казва, че е обарвана и удряна от полицая. След това е арестувана!

Полицията не предприема никакви действия за неотралзиарнето на хулиганстващите нападатели от ВМРО. Репортерката на "Алфа" се обажда за съдействие на телефон 112, откъдето й отговарят, че не могат да помогнат - да се обърне към Полицията.

"Тази вечер, по време на протеста пред централата на ВМРО, бяха обстрелвани протестиращите с пиратки, бомбички, димки и обливани с вода чрез пожарникарски маркуч! Може би има пострадал полицаи от бомбичка метната от централната на Каракачанов. Забелязахме засилено присъствие на младежи с отличителни знаци на ВМРО, от които очакваме провокации.
Както многократно сме заявявали - не толерираме агресията, още повече когато сред нас има 3 годишни деца.
#СИСТЕМАТАНИУБИВА
#СИСТЕМАТАНИУНИВА", пишат майките от "Системата ни убива".

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.