В четвъртък /10.09.2020 г./ от 8.00 ч. се свиква Велико народно въстание II. Мястото на сборния пункт сутринта е известно: София, бул. Дондуков 2. Целта и исканията - също: оставката на министър-председателя Бойко Борисов и правителството му, оставката на главния прокурор Иван Гешев, сформиране на служебен кабинет от президента Румен Радев, който да подготви провеждането на честни предсрочни парламентарни избори за Обикновено народно събрание.

От Отровното трио - Минеков, Хаджигенов и Бабикян, призовават:

"На 10.09, четвъртък, всички свободни българи се вдигаме отново на Велико народно въстание II пред бившия Партиен дом на Ларгото в София от 08:00. Пуснете си отпуск. Повикайте ваши приятели, близки и колеги. Важно е за всички нас!

Пародията със събраните гласове за нова Конституция е позорна за България!

Ние няма да забравим, ние няма да простим! Ние няма да забравим "кървавата сряда". Няма да простим на политиците и на Борисов, които изцапаха ръцете си с кръв.

НАС НЕ НИ Е СТРАХ!
#оставка #мутривън"

Присъединете се към събитието във Фейсбук от ТУК, като имате предвид, че на 10 септември физическото присъствието на всички, които милеят за България и българския народ, е задължително.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.