Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета (как му беше името). Един човек с невероятно самочувствие, казвайки “мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”... никога “нашето”. Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш  “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко, споделя естрадната певица Кичка Бодура във Фейсбук.

Ето какво още пише тя за Слави, за шоуто му и за политическите му амбиции:

Един “певец”, който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”. Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват в шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “Няма такава държава”.

Такава държава има, Слави, и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук!
Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че понякога имаше срещи с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки. И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа - чалга, сърказъм и цинизъм!

Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше” това настояще! 

Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - “Партия на простаците и самозабравилите се”
Има доста, които биха могли да членуват в тази партия!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.