Въпреки, че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай на БСП.

Това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова, в отговор на сутрешния брифинг на на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Тя коментира още:

"Борисов си позволи да каже: "Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента,да връщат мандата,защото Борисов продължавал да управлява".

Г- н Борисов,

1. Какво може и какво не може да казвам решава единствено моята партия, а не вие.

2. При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта.

3. Не вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на вашето правителство в оставка.

И накрая, уважавайте повече хората и празниците.".

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.