И други имат служби, ама са работещи!

Преди малко прочетох една публикация, че нямало преки доказателства за връзка на Борисов с "Барселонагейт". Нямало нищо, което пряко да го уличава. Само един електротехник с напечелени милиони незнайно откъде. И една миска, която си е заработила много добре раждането на дете на някого.

Правилно. И аз не видях преки доказателства, а такива са важни, за да има обвинение и присъда. А сега да ви попитам много знаещите: защо си мислите, че в Испания ДАНС следят само опозицията и тези, които не ги кефи краля? Защо си мислите, че там нямат служби, които също да подслушват разговори и да следят ефективно какво се случва?

Разбра се, че разследването е от една година. И мислите ли, че за година, ако Борисов е намесен, поне веднъж не е звъннал да чуе поне детето? Или да се осведоми как вървят нещата? Или да препрати пари? Поздрави? Подаръци?

Още по темата: 20 документа за перачницата "Барселонагейт": Гордиевият възел около банкянския врат се затяга със страшна сила

Ако има истина, не се съмнявайте, че тя ще бъде разкрита по най-бруталния начин. Спомняте си аферата на Бил Клинтън докъде доведе да се обясняват за петната по роклята на Люински. Да не се стигне и дотам....

Пак повтарям - в повечето държави службите, прокуратурата и полицията работят сериозно и професионално. Докато нашите мутираха от следене и тролене в социалните мрежи и от подслушани лични разговори!

Така че, спокойно. Ако Борисов е отецът и спонсорът, ще лъсне по най-бруталния и неприятен за него начин. Ако не намерят нищо, първа ще се извиня за съмненията. Но дотогава е длъжен да даде обяснения на народа и обществото. Защото е политик, а не Гошко от Долно Нанагорнище, заплодил мома от съседното село!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.