Както вече обявих, аз преборих Ковид и преливам от антитела. Искам да стана доброволец в правителствена болница и всички медии да дойдат да ме снимат. Защото разбирам, че е модерно, когато си доброволец, медиите да те снимат и показват!

Така де, както показаха и Джамбазки, който си е избрал ВМА да доброволства. Аз искам да съм доброволец в правителствена болница. Ще си взема и камера, за да ви покажа при какви условия се лекуват депутати, министри и други висши държавни служители. Понеже болницата се намира на ул. "Козяк", пътьом ще поканя и Мустафа Херо. Нека и тя стане герой, пък и със сигурност няма да види умиращи пациенти на стълбите и в коридорите.

Въобще обстановката, при която се лекуват депутати и министри не е като в болницата в Шумен или Севлиево. Ще си взема и китарата, за да изпеем с Херо Мустафа по една песничка на болните депутати. Ако я счупя в нечия глава, ще е по невнимание, пък и медиите ще снимат, нали така?

Да взема да поканя и здравния министър и Щаба? Да ни обяснят защо обикновения българин е лекуван в мизерия, а за депутатите и министрите е осигурен невероятен лукс. Ще искам заедно да установим колко персонал се грижи за здравето на депутати и министри? Преуморени ли са лекарите и сестрите от правителствена болница и защо казионните медии кротко мълчат за тази болница?

Та да знаят, искам да съм доброволец в правителствена болница. Понеже съм преболедувал вече Ковид и не се притеснявам от заразяване, пътьом ще взема и няколко болни от Ковид, намиращи се в препълнените отделения, за да ги настаним в правителствена болница при своите избраници депутати и министри. Заедно да се лекуват, а аз ще бъда доброволец. Бъдете здрави.

Димитър Байрактаров

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.