Главен инспектор Петър Богданов е назначен за началник на Районно управление "Полиция" - Поморие, като доскорошният главен инспектор Георги Куцаров е преместен в полицията в Обзор, съобщи за Liberta.bg говорителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева.

Петър Богданов е добре познат в Поморие и общината. Работил е като служител на местната полиция, след което става част от криминалния отдел на Областната дирекция на МВР, като от днес вече е встъпил в длъжност като началник на РУ-Поморие.

Най-вероятно изборът на Петър Богданов за шеф на полицията в Поморие е направен от директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Петър Богданов се счита за един от приближените на директора на Областната дирекция, като също така е бил награждаван и от предшественика му, назначение на Цветан Цветанов - Милен Димитров, за разкриване на изборни схеми.

По информация от източници на Liberta.bg, полицаи са през ден в ромската махала на града, като са предупредени всички лихвари, биячи, рекетьори, производители на наркотици и други от кримиконтингента, че няма да бъде допуснато купуване на гласове и ще има арести, ако бъде засечена изборна търговия за 11 юли.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.