"Преди парламентарните избори ПП, ДБ и БСП имат поведение на конгломерат. Активистите и пропагандаторите на конгломерата се затвърдиха като примитивни трафиканти на клишета в българския политически живот. Няма ляво, няма дясно... постигаме с десни средства леви цели. Хитро, като за дебили. Нинова си отива. Мисля, че това е нейното последно танцувално лято."

Реално представляват една партия с различни фракции, които имат за цел да обхванат по-голяма част от електората.

Няма ляво, няма дясно... постигаме с десни средства леви цели. Хитро, като за дебили.

Има неистово желание за власт и лични бонуси. БСП при Нинова окончателно се адаптира към идеологията на българската десница. Все пак любимци на сегашната стопанка на Позитано-20 са Маргарет Тачър и Виктор Орбан.

Нинова си отива. Мисля, че това е нейното последно танцувално лято.

Радев се опитва да промотира Зарков за лидер на БСП. Зад Вигенин в надпреварата с Крум стои Брюксел, който също не е за подценяване.

За подценяване е всеядният електорат на БСП, който през 90-те спаси соц. партията, а в днешни дни съсипа политическата формация и се подигра с бащите-основатели на партията.

Троцкизмът възтържествува и чрез умела мимикрия се настани окончателно в българската левица.

Активистите и пропагандаторите на конгломерата ПП, ДБ и БСП се затвърдиха като примитивни трафиканти на CNN клишета в българския политически живот. Сред българската левица отново броди призракът на Лупи.

Скука и безнадежност.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.