Утре, 5 ноември 2018 г., в 9.00 часа от Централна автогара - София с автобуса за гр. Бургас от сектор 25, омбудсманът Мая Манолова ще отпътува за гр. Стара Загора, където ще участва в официалната церемония по обявяване избора на млад омбудсман в града на липите, съобщават от пресцентъра на националния омбудсман. От там дори прогнозират, че около 11.15 часа се очаква тя да пристигне на автогарата в Стара Загора.

По-късно, от 12.30 часа в тържествената зала „Славейков“ в Общината, Манолова ще поздрави новите млади омбудсмани. 

Преди няколко дни финансовият министър Владислав Горанов обвини Мая Манолова, че ползва колата на НСО като такси. "Няма никакви основания и не е нужно омбудсманът да се пази от българските граждани. Мая Манолова не ползва охрана, тя ползва кола и шофьор от НСО. В случая Манолова ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга", заяви в тв участие Горанов.

Мая Манолова не остана длъжна на нападките и умело ги превръна в свой плюс. Заменяйки колата на НСО с обществения транспорт, тя ще прекарва повече време сред хората, ще има възможността сама да се сблъска с ежедневните им проблеми, като това ще повиши общественото доверие и рейтинг на омбудсмана. 

Обръщайки внимание на изказването на министъра на финансите, изниква въпросът - всички ли, които ползват коли на НСО, го правят, за да се пазят от българските граждани?

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.