Кирил Петков и Асен Василев готови да работят с всички, ако приемат пет условия за сътрудничество. "Това са да не се увеличават данъците, а да се събират изцяло, да бъдат спрени всички течове в държавата, за да могат работниците и фирмите да получават парите си и да плащат данъците си, образованието да работи добре, а хората да могат да се лекуват качествено в България, без да доплащат. И пето - промяна в закона за съдебната власт", обявиха бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

На това Харвард не учи - на умението да постигаш целите без диктати. Кирил и Асен правят абсолютно същата "грешка" /ако приемем че е несъзнателно/, каквато направиха ИТН, коментира бившият посланик в на България в Русия Илиян Василев.

Той счита, че Кирил Петков и Асен Василев "ямат никакво право да поставят тези 5 условия и поставят улмитамум".

Според Илиян Василев:

"Това е инфантилна проява, която вместо добър знак, излишно напряга обстановката, защото поставя другите участници в срещата в положение на подчинени и демонстрира високомерие. Става по друг начин - събират се обсъждат предложения и излизат с общ документ. Защото така поставен въпросът е предизборен и в значителна степен изпразнен от съдържание.

И какво - ДБ също да излезе със свой вариант на "ултиматум"? Няма да го направят, най-добре е да се направят на разсеяни и да не обръщат внимание.

С демонстрация на его вървим към катастрофа, а К и А към съдбата на Слави.

Това с такта, с възпитанието, с дипломатичността - не се преподава в скъпи училища, но без него в политиката се превръщат в пореден претедент за наследник на диктатора Борисов след началника Трифонов".

"Не знам дали Кирил и Асен си дават сметка, че ако не успеят на тези избори, втори път няма да имат възможност. Слави загуби влиянието си на трети избори. К и А има още по-къс хоризонт на доверие", категоричен е Василев..

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.