Премиерът на България Бойко Борисов псува като каруцар и див чукундур, какъвто не веднъж е доказвал, че всъщност е. Едва ли някой е изненадан от този факт, след като цяла Европа стана свидетел на негов телефонен разговор и обясненията му - "как го върти с 200 отзад на евролидерите". Днес той отново тегли една грозна "майна", но този път на българските граждани - официално. Каза: "Дае*а майка им глупава!". Моментът беше запечатан в стрийм от стената му във Фесбук, откъдето ежедневно потича простотията му, която той счита за PR. За негово щастие злополучната му пиарка Севделина Аранудова, която се определи сама като "Шехерезада, ходила в офиса на Васил Божков", а Божков твърди, че е дал 70 милиона подкупи към управляващите от ГЕРБ, вероятно визирайки Бойко Борисов и Владислав Горанов, побърза да изтрие видеото с псувните на министър-председателя на Задкулисието. За нейно нещастие, а и най-вече за това на Бойко Борисов, вулгарният му речитатив, неприсъщ за лидер на държава в ЕС, не остана незабелязан.

Ето какво коментират по темата Радослав Бимбалов и Мартин Димитров за поредната излагация на отиващия си Бойко Борисов...

Радослав Бимбалов:

Преди малко фейсбука ми уведомява, че Господарят Борисов има лайф включване. Цъкнах импусилвно и попадам на нива, някакви хора в далечината, а зад кадър отчетливо се чува познатият гърлен глас на премиера:
- Д**ба майка им глупава! Давай да бегаме от тука.
Шехеразада бързичко успя да спре лайфа и да изтрие видеото, но то се запечата завинаги в ушите ми.
Сега то си кънти там и ми нашепва истината, че в тази държава всичко се прави като живите включвания на Севдето - набързо и квото стане.
Простащината е хванала за ръка некадърността. Заедно скачат в грозно хоро, директно върху главите ни. С боси, миризливи крака.
Боли.

Мартин Димитров:

Много добре разбирам огорчението на всички нас, феновете, от поредната случайно уловена псувня, неволно изплъзнала се от православните уста на Бойко. И мен ме нарани, и мен ме жегна, и мен ме боли.

Но, преди да го обвиняваме, трябва да си дадем ясна сметка за няколко неща. Защото, най-лесно в днешно време е да обвиниш вярващ човек като Бойко.

На първо място, говорим за най-голямата звезда на асфалтово-продуцентско-газово-мутренско-чалгаджийска компания и по съвместителство Политическа Партия ГЕРБ. Тук не говорим за някаква си Цвета, дето пее хита си "Ходи пеша, бе!" пред 20-30 души платена публика. Нито пък за Деси Дуловска, с нейното напълно лишено от ритъм "мрън-мрън, мрън-мрън". Не става дума и за Томислав, който е скучен като Ричард Клайдерман. Говорим за Бойко - истинската звезда, дето носи цялата фирма на гърба си.

Трябва да си даваме сметка, че Бойко е по участия из страната вече шест месеца, почти всеки ден. Дето се вика, той на тия участия е видял толкова публика, дето Лили Иванова не е видяла в цялата си кариера. Ами, уморително е това, всеки ден да си на участие. Питайте Галена, питайте Емануела Офишъл, питайте който искате, всеки ще ви каже, че е мъка.

Ама, нерде Емануела Офишъл, нерде Бойко - извинявам се, че ги сравних. Не може да има каквото и да е сравнение, Бойко е истинска, огромна звезда. Талант. Виждали сте за какви хонорари от участия става въпрос - чекмеджета с хонорари. Реално, така погледнато, много малко са на това ниво на хонорари - Елтън Джон, Бионсе, Адел едно време беше на това ниво, Били Айлиш още много хляб има да изяде, докато го стигне. И много карти има да играе ,докато го стигне. Тука говорим за звезда, чието заплащане автоматично я поставя сред най-големите в света.

И, изпуснала се звездата в бекстейджа с една псувня и веднага - а-у, чудо голямо. Не забравяйте, че и заболяване му беше прекъснало турнето, и макар все още да не е възстановен и ментално да е леко комси-комса, както казват французите, Бойко веднага си възстанови турнето. За да ни радва.

И не на последно място: това е кариера на изпълнител, градена 20 години. Даже тук не включвам вокално-батална група "СИК", дето е нещо като "Бон-Бон" спрямо група "ГЕРБ".

А и, случва се на всеки. Вие какво си мислите, че след някое участие Джон Ленън не е казал на Джордж Харисън: "Д**ба майка им глупава! Давай да бегаме от тука!"!? Ами, казал е, а преди Йоко да се намеси в живота му, със сигурност го е казал, аз пък да ви кажа. Но, така е при тия, истински големите звезди.

И трябва да се научим да прощаваме. Християнско е да се прощава, православно е да се прощава. Ето, Цвета му прости, дето я нарече точки точки точки кърджалийска точки точки точки, тя му прости, та ние ли няма да простим!?

Ами, ще му простим, разбира се. Ние десет години му прощаваме, па сега за едно "Д**ба майка им глупава" ще се излагаме да му се сърдим.

Просто напрежението си казА думата, д**ба майка му. Оп, пардон.

   

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.