На интересни парадокси ставаме свидетели в настоящата предизборна кампания. Кандидатите за депутати на "Демократична България" опряха до електората на ДПС. Вероятно изтъняващата подкрепа и страха при мисълта от невлизане в 48-о Народно събрание са оказали силен психологически натиск върху канидидате за политици. И това стана повод за коментари и насмешки в социалната мрежа Фейсбук, с които медията ни ще ви запознае.

ДПС, пази си електората! ДБ ще го краде!

На първата снимка виждате Ивайло Мирчев от Демократична България, който говори пред пет човека с микрофон в ръка. Може би се притеснява - да не би някой да не го чуе и да не е разбере за коя партия агитира.

"Ивайло Мирчев, ше го рискувам и тоя профил, първия ми го блокира, ама имам още, та ми е все тая.
Абе, тука на Гласът на България ли сте с тия микрофони? В Сунгурларе!? С трима и половина електорат, от които тримата са хора на ДПС!?? Счига, бе!", пише коментаторът Иван Иванов.

Главният редактор на някогашния "Жълт Труд" - журналистката Зоя Деянова, захапа "кака Цона". Така във Фейсбук, по кафенетата и по улиците наричат канидатката за депутат на Демократична България Антоанета Цонева.

"Цона се предлага в епохална кампания срещу Пеевски.
Кебапчета како, или сухо, аз това, дет ми го буташ моето айше си го има, че й по-младо!
Ееех, ромале, джавалеее...", коментира Зоя Деянова.

А Кристиян Шкварек направо е сложил точните думи в устата на Ивйло Мирчев.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.