Снежи Лазарова се казва красавицата, която тази сутрин настоятелно се обаждаше на журналиста Стоян Тончев с отправяне на заплахи и ултиматум - "до вечерта да бъде свалена от сайта Liberta.bg публикацията", свързана с главния прокурор Иван Гешев и мъжа с когото живее, защото в противен случай "ще бъде намерен"

Както по-рано писа днес Фрогнюз: Заплашиха журналиста Стоян Тончев, че ще „бъде намерен“ и „пребит“ заради публикация, свързана с Иван Гешев. Обажданията са от телефонен номер 0896 886 366. Бърза справка на Liberta.bg установи, че на този номер отговаря Sneji Lazarova (Снежи Лазарова), която според информацията във Фейсбук е сгодена за Grigor Saruhanyan (Григор Сарахунян).

Григор Сарахунян е герой в публиакцията, поместена в Liberta.bg - Осъден за съучастие в убийство участва на контрапротест в защита на Гешев (видео).

Тази сутрин по телефона е бил заплашен журналистът Стоян Тончев, че ще бъде „намерен“ и „пребит“ , ако не свали от сайта си „Либерта“ публикация, свързана с новоизбрания главен прокурор Иван Гешев. За заплахата съобщи самият Тончев във Фейсбук, анонсира сайтът "Фрогнюз".

Тончев написа във Фейсбук: „Току-що получих 3 обаждания от един и същи номер със заплахи, че ще бъда намерен и ултиматум да бъде свалена от Liberta.bg публикация свързана с главния прокурор Иван Гешев.
Въпросната дама, изпаднала в истерия, се представи като съпруга на участник в контрапротеста в защита на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. Пожела ми повече бой с метални тръби в главата!
Какви жени, какви мъже ражда България!".

Обажданията са започнали малко след 9,40 часа. В момента Стоян Тончев е в съда, където се гледа делото срещу неговите предполагаеми биячи.

Припомняме ви, че на 14 януари 2016 година той беше зверски пребит на път за дома му в Поморие. В следствие на атаката той бе приет в болница в критично състояние - с комоцио, счипвания на черепа и челюстта.

Пред Фрог Тончев е споделял, че поръчителите на неговия опит за убийство се разхождат необезпокоявани.

Журналистът е един от най-отявлените критици на статуквото в съдебната система и настоящото управление на страната. 
 Четете ТУК какво каза журналистът след заплахите.

Номерата, от които въпросната жена се е обаждала и е заплашвала журналиста.
.

Заплашеният журналист пред Фрог: Да видим как Гешев ще действа след пожелания за повече тръби в главата ми

"Въпреки заплахата към мен, публикацията няма да бъде свалена. Случилото се тази сутрин е натиск и репресия над журналисти от лица, които публично са заявили, че харесват главния прокурор Иван Гешев."

Това каза журналистът Стоян Тончевкойто днес получи заплахи, ако не свали статия, свързана с главния прокурор Иван Гешев. Той допълни: „Обаждането идва точно в деня, в който се гледа делото за опита за убийство срещу мен. Това показва, че от 2016 година  досега нищо не се е променило, след като ми пожелават повече метални тръби в главата.  Случилото се с мен е своеобразен тест за прокуратурата. Сега ще видим как тя ще реагира относно заплахите срещу журналист от страна на хора, които подкрепят Иван Гешев. Нека да видим как  новоизбраният главен прокурор ще действа спрямо тези, които го харесват“.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.