Иван Тотев няма да е кандидат за кмет на предстоящите местни избори. Това съобщи самият той пред журналисти. Едва ли решението е взето от него, а по-скоро го интерпретира, представайки го от свое име.

Не е тайна непоносимостта на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов към човека на Цветан Цветанов в Пловдив. 

Предстои да разберем дали Борисов ще се отърси от всички общински кметове на Цветанов и ще поиска нови лица или за някои ще направи компромис след вътрешно-партийни молби на приближените си.

Не е тайна, че кадровата скамейка на ГЕРБ е с много къса база.

Ето какво каза днес Иван Тотев, при чието управление Пловдив бе прекръстен на Тотевград и бе превърнат във феодално владение:

"Не смятам да участвам на изборите! Решението ми е абсолютно категорично. 12 години работя за Пловдив под различна форма и имам нужда от почивка. Сега е моментът, когато си на върха, да се откажеш. Превърнахме Пловдив в платформа, в която всеки може да намери своето място. Горд съм с постигнатото през моите два мандата. 

Това не означава, че няма да работя за Пловдив, защото връзката ми с този град е духовна. Но има едно прегряване и затова се оттеглям. Благодаря ви, но наистина съм уморен!"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.