Ден преди изслушването на Биволъ в ЕП срещу мен е внесена в МВР жалба от младоженеца и “испански зет” - Йордан Христов. Този човек сякаш наистина страда от раздвоение на личността. Ту ни нападаше и обиждаше, ту ни канеше на кафе и се шегуваше с нас. После пак ни атакуваше физически.

След часове разговори с него, аз лично така и не разбрах какъв е произходът на онези 2.3 милиона евро, които офшорка, представлявана от Христов, е “инвестирала” в онзи злополучен магазин в Барселона, управляван от Борислава Йовчева (вече Христова).

Тази жалба е класически пример на опит за упражняване на цензура от страна на олигарх над медия.

P.S. Щом се обичат младите, нека се вземат. И няма значение колко точно са млади и дали изобщо се познават. И все тази, ако градят с този брак алиби на високопоставен, корумпиран политик. Който пък може от своя страна да се окаже баща на детето на младоженката. Без значение е, че вероятно всички те са участници в схема за пране на пари...

Това съобщи журналистът на Биволъ Димитър Стоянов с пост във Фейсбук. Припомняме, че преди дни той бе ограбен, като сред задигантите от раницата му вещи е и флашка, съдържаща информация за Барселонагейт и Йордан Христов. 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.