На влизане в агенцията Делян Пеевски каза на репортерите да предадат „поздрави на г-н Прокопиев специално“.

ДАНС извика на разпит Делян Пеевски. От Агенцията обясниха още във вторник, че проверяват постъпила информация за възможни финансови нарушения на български юридически и физически лица в офшорни зони. Проверката е във връзка с Досиетата "Пандора" - международно журналистическо разследване за скрита офшорна собственост на политици и бизнесмени.

"Ще се показвам в публичното пространство, тепърва ще станат ясни нещата за много хора... Всичко съм обяснил вчера", заяви Пеевски, който вчера обяви в отворено писмо, че твърденията на журналистическото разследване не отговарят на истината.

"Не съм плащал за нищо", категоричен беше Пеевски на влизане в ДАНС, като освен това каза на репортерите да предадат „поздрави на г-н Прокопиев специално“.

Визията на Пеевски, който е видимо втален, шашна женската аудитория от коментатори във Фейсбук, които поискаха от него "рецептата" на диетата. По непотвърдена информация новата фигурата на Делян Пеевски се дължи и на нова любов - млада и красива рускиня.

Делян Пеевски е бивш депутат от ДПС. В началото на лятото той попадна под санкциите на американския закон "Магтнитски" заради корупция и търговия с влияние. През 2013 г. Делян Пеевски бе избран от парламента със 116 гласа на БСП и ДПС за председател на ДАНС, предложен от кабинета "Орешарски", но поради бурни протести се задържа на поста само един ден.

Делян Пеевски на разпит в ДАНС - Общество - Новини Бг

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.