Гражданско сдружение "БОЕЦ" ще се срещне с първия главен прокурор на ЕС Лаура Кьовеши, съобщи лидерът на организацията Георги Борисов Георгиев. На нея щебъдат връчени сигнали до прокуратурата и документи по досъдебни производства, свъзрзани с Пеевски, Цацаров, Гешев, Борисов, Цветанов, Пламен Георгиев, Карадайъ и др., касаещи източване на еврофондове за личното облагодетелстване на хората във властта, техните фирми, роднини и олигарси.

Ето какво още се казва в текста на БОЕЦ:

Предстои среща на БОЕЦ с Лаура Кьовеши!
Лаура Кьовеши е причината за назначаването на Гешев начело на прокуратурата и на Цацаров за шеф на КПКОНПИ.

Изборът на румънската прокурорка за ръководител на европейската прокуратура принуди управляващата ни мафия да влезе в дълбока окопна отбрана. Без да поемат никакви рискове. Най-големият им кошмар е загубата на контрол върху ключовите силови и правосъдни инстиуции - ВСС, ДАНС, МВР, КПКОНПИ, прокуратурата и разузнаването.
През последните месеци, след като се разбра, че Кьовеши ще оглави европрокуратурата, Пеевски, Борисов и бандата им минаха в изключително агресивна кампания за тотално дългосрочно овладяване на тези институции. Това е битка на живот и смърт за тях в буквалния смисъл. Всеки теч на информация или безконтролно действие може да срине цялата им мафиотска конструкция. И после ги чакат затворите.

Истерията по назначението на Гешев доказва огромните им страхове. Назначението на Цацаров също, но то доказва и нещо друго. От мафията се излиза само с краката напред. Не е тайна, че Цацаров искаше за себе си далеч по-спокойно и топло местенце, член на КС, или шеф на Инспектората към ВСС. Но господарите му решиха друго. Назначението на Цацаров за шеф на КПКОНПИ е по-скоро присъда, отколкото награда за него. Слагат тотално зависим и подчинен човек за вършене на черната работа, когото могат да контролират и управляват безусловно. Помня думите на Цацаров "Нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов", а вие? А как се развива делото СуджукГейт знаете ли? Това е ролята и задачата на Цацаров и Гешев.

Лаура Кьовеши е заплаха за мафията. Пробуждащото се гражданско общество е заплаха. БОЕЦ е заплаха. Независимите медии са заплаха. На всички тези заплахи Пеевски и Борисов вече могат да отговорят само по един начин - смачкване на съпротивата по най-брутален начин, задушаване, и пълен контрол върху институциите и съдебната система. Това се нарича ДИКТАТУРА и тя вече не може да бъде прикривана зад някакви псевдореформи и проевропейски маски. Озъбената мутра и свинското туловище на ДС и СИК се виждат ясно зад стъклата на джипката, с която Буда вози посланици и мишки и сред стадото дебеловрати мутрокантропи скандиращи "Гешев е радост". Те са си едно.

Това е краят. След всяка диктатура следва революция. За разлика от идеологическите диктатури, за мафиотските "меки" революции няма. Никой никъде по света не се е преборил с мафията чрез избори, референдуми, или оставки. Начините са два - през институциите, а когато и те са превзети от мафията остава единствената сила - гражданите на площадите! Изриване! И не е нужно да са стотици хиляди. Властта е толкова гнила, че само нашето бездействие крепи мутрите и ченгетата на власт. Няколко хиляди решителни и непримирими бойци за свобода и справедливост ще срутят кочината на дебелите. И тогава стотиците хиляди ще ги последват. В момента, в който лъч светлина проблесне, българите ще се пробудят. Много е важно какво правим след това, как ще продължим и какви ще са стъпките, които ще направим, за да не позволим да бъдем излъгани отново.

БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем! План, стратегия и отговори! И когато излезем - ни последвайте.

На Лаура Кьовеши ще предоставим нашите сигнали срещу Пеевски, Цацаров, Гешев, Борисов, Цветанов, Пламен Георгиев, Карадайъ и др. във връзка със скандалите #АпартаментГейт#ДДСгейт#УбийциГейт (за катастрафата край Своге), #ЦУМгейт#ДжиПиГейт и #КъщиЗаТъщиГейт по разследвания на Биволъ, Фрогнюз, Свободна Европа, АКФ. Тези сигнали са завършени досъдебни производства с доказателства и документи за корупция и злоупотреба с европейски средства и източване на ДДС за милиарди.

Предстоят срещи на БОЕЦ за учредяване на наши комитети в няколко града. Ще обявявам датите своевременно, следетете страницата и сайта ни. Винаги сме действали публично и открито, което се оценява от хората и затова страх тресе кочината!

Георги Георгиевр БОЕЦ

Коментари

  • "Всичко писано от поети и философи ще се сбъдне"! Септември ще бъде май"! Смело приятели, няма място за страх! Шайката са шепа страхливци! Трябва да им покажем, че България е на честните и достойни българи!

  • Успех ви пожелавам в кавички,защото такива които решават че искат да се докоюат до същите места ма които са те,много сме ги виждали с компромати.Точно го копирате-ГЕРБ беше сдружение,после партия....и ври по техните стъпки...а кой е корумпиранте или друг нека се види,давайте...ама ако е лъжа ще искаме последствия за вас

  • БОЯТ НАСТАНА-ТУПКАТ СЪРЦА НИ-ВСИЧКИ ЩЕ ЧАКАМЕ ПРИЗИВА НА "БОЕЦ"!ПАРТИИТЕ,КОИТО СЕ НАРИЧАТ ДЕМОКРАТИЧНИ,ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ "БОЕЦ"!!

  • Пет., 11/22/2019 - 10:38 отговор

    Уважаеми господа от БОЕЦ,
    Написаното от Вас е много точно.Бих Ви препоръчал да изтеглите от Гугъл "Предсмъртното писмо на Фидел Кастро" до народите по света. Размножите го на харгия като позиви и
    го разпространете да стигне до колкото се може повече хора. Последните думи на Фидел "изправете се и те ще паднат" са боен лозунг към всички потиснати и унижени по света.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.