Случаите на самоубийства от отчаяние, безпътица, несправедливост, бедност и мизерия в България ескалират. Кой е отговорен за това и какви мерки ще вземе правителството, по този проблем разсъждава и отправя предложение към премиера журналистът Любо Кольовски.

Ето какво пише той на страницата си във Фейсбук:

Създаване на Агенция по безопасност на движението по пътищата е оповестило правителството днес. В агенцията, под мъдрото ръководство на някоя си Малина Крумова ще се трудят неуморно около 120 човека. Вчера дойде новината за образуване на специализирано звено към Министерския съвет, което ще се бори с дезинформацията и ще бъде подчинено на един от вицепремиерите. Вероятно и в това звено ще се отворят 50-60 работни места за други малинки и калинки. 

Предлагам на премиера и подчинените му безделници да създадат някаква структура, агенция или каквото и да е, която да поеме самоубийствата.

Млад мъж е намерен обесен в парка на Благоевград, съобщават медии. Предполага се, че това е самоубийство. Третото за тази седмица след самоубийствата в София и Пещера. Разследващите журналисти са заети с по-важни проблеми и никой не се захваща с темата за самоубийствата. Или това не е тема, когато за три дни трима души доброволно сложиха край на живота си, а миналата седмица двама се самозапалиха и единият издъхна. Жертвите в Нови Искър са четири - убити от психясал мъж, от когото държавата не се интересува.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.