Във Фейсбук Соня Колтуклиева с радост съобщи, че ВКС е потвърдил присъдата от месец юли на 2018 г. Маргарита Михнева е окончателно осъдена за разпространяването на клеветата, че Колтуклиева е получила от Цветан Василев нерегламентирано стимул от 500 000 лева.

Ето какво написа Соня Колтуклиева:

Приятели, с огромно удоволствие ви известявам, че Върховният касационен съд потвърди присъдата на Софийски градски съд от юли 2018 г., когато Маргарита Михнева беше осъдена за нейната 4-годишна клеветническа кампания срещу мен, започнала през октомври 2014 г. с лъжите, че съм взела 500000 лева от Цветан Василев, за да “хваля” него и КТБ. Съдът не откри нито един факт в потвърждение на тези твърдения, защото няма такива факти, просто.

Сърдечно благодаря на адвокат Екатерина Димитрова и на адвокат Николай Хаджигенов! Те изнесоха за своя клиент една тежка и неравностойна битка - с високия си професионализъм и смелост срещу мракобесната машина на Системата, която се опитва да ме смачка от 2014 г. насам.

Адвокат Николай Хаджигенов заведе изпълнително дело 3143/2018 срещу Маргарита Михнева. 
Както е известно от години, заради многобройните дела срещу нея, Маргарита Михнева е прехвърлила всичките си собствености на роднини. Аз, обаче, ще настоявам до последно да получа отреденото от съда обезщетение, което ще даря на дете със специални нужди, както обявих в предаването на Сашо Диков по Евроком и в предаването на Радо Любенов по телевизия БАЦ-Петрич, след решението на Софийски градски съд срещу Маргарита Михнева.

Надявам се Маргарита Михнева да спази закона и да прояви човещина, за да може едно дете да получи по-добро лечение. Това е важното сега!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.