"Нападнатото в автобус момче: Извиках за помощ, но никой не откликна"!

Ако искате се сърдете, но истината е такава! Болшинството българи са страхливци, предатели и продажници! Затова сега се намираме в такова критично положение. Повечето гледат как да хванат някой компромат, за да се докопат до пари, власт, пост чрез рекет. Други ближат задници за същото.

Къде са съпричастността, емпатията, добродетелите и нравствените устои?! Няма ги - погребани са!

Още по темата: Стоян Тончев: Погнусен и омерзен съм от българската полиция и прокуратура

Затова ни управляват крадливи, лъжливи, прости и некомпетентни мутри! Защото ние не ставаме като общност, нация, народ!

Нали знаете как народът, за чиято свобода се е борил Левски, го е предал?! Всички са се разграничили от него, когато заптиетата са го заловили и натирили в килията. Обесен без присъда, без съдебен процес - УБИТ! Ето това сме ние и днес - предатели и страхливици, келепирджии, нагаждачи и лизачи, които дават всичко, за да застанат до силните на деня. Но те са само "за деня". След него идва нощ и утро - друг ден, а с него и други "силни на деня"! Които ще ви натикат там, където е мястото на "плъховете".

Прошка за никой няма да има!

Нека Господ да прощава, само Той може да бъде толкова щедър и великодушен - да не се бъркаме в Божиите дела! Аз няма да простя на никой от тия, които ограбиха и превърнаха България в бунище, а с това прокудиха и хората в чужбина!

И моят ден ще дойде, бъдете сигурни!

По човешките, земните закони, всеки ще получи това, което е заслужил! За предателствата ще има...!!!

P. S. И ако още веднъж някой си позволи да ме съветва и да ми налага мнението си, БЕЗ ДА СЪМ ГО ПОИСКАЛ, особено по въпроси свързани с журналистика и как да си върша работата, най-малкото което ще направя е да го/я блокирам във Фейсбук.

Мисля, че за предателите вече споменах! Винаги виждам "труповете им, носещи се по течението на реката", докато стоя горд, с изправена глава и с чиста съвест на брега - здраво стъпил на земята! Винаги!

Стоян Тончев, Фейсбук

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.