Една публикация на едно сдружение ли е, граждажданска инициатива ли е - вече не знам, защото се изживяват като спасители на света - ме накара сериозно да се замисля! Става въпрос за откраднатото "Системата ни убива", барабар с всички атрибути. Явно работи, защото охотно го ползват за всякакви цели и мероприятия!

Та, тези няколко жени, защото толкова са решиха да раздават правосъдие и да "колят и бесят", метафорично казано, разбира се, но с кофти ефект, защото от основните приоритети на цялостното движение на родителите на хората с увреждания, се превърнаха в една обществена ширпотреба!

Виждайки безсмислието на своята политика се опитват да играят по един опънат канап, щото не могат по въже - там се изискват умения, и опъват и без това опънатите докрай нерви на инвалидите и техните близки! Свободата, Санчо, е на върха на две, три по-интелигентни пера там, които бълват пропаганда! Гадна, едностранчива, необмислена и по мое мнение вредна!


Рени Григорова, която се грижи сама за сина си - дете с увреждания.

Ако не е министър, ще е НПО. Ако не е НПО, ще човек като вас и мен, попаднал в полезрението им готов за донос, манипулиране на общественото мнение и така! Не оправдавам никой за хилядите изгубени животи и надежди, търся сметка на всички - не само на една министърка за провалени съдби и животи! Всички за едни трийсет години назад, които объркаха моето и на детето ми, както и на хиляди хора съществуване, защото това не е живот! За емиграцията на много от нас, поради невъзможност да се справят със заболяванията на децата или близките си тук! С разрушеното здравеопазване и образование, но гоненето на вещици, "грандиозните" наглед протести, забъркването с хора и организации с недотам чисти намерения и досиета, е престъпление на фона на напрежението в държавата ни - това е сериозно!

И нека тези жени се досетят на какво си играят, защото с Arbeit macht frei е сложено началото на страшни неща, сега имаме подобен модел с "Имате избор"!
Всъщност изборът на хората с увреждания не е това, а много сериозна дискусия и то с участието на всички международни организации, защото положението е страшно!

Рени Григорова

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.