ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман, заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията.

По време на съвместна пресконференция между ГЕРБ и СДС по повод местния вот, премиерът Борисов коментира слуховете, че е изпратил хора да следят Мая Манолова, докато си прави прическа.

“Аз се подстригвам сам и мога пред вас да го демонстрирам. Прическата ми е елементарна, за съжаление. Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира.”

Манолова подава оставка като омбудсман, кандидатира се за кмет на София
На изказванията и намеците на Мая Манолова, че някой пречи на работата й и  е репресирана, председателят на ГЕРБ отговори:

"Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя идваше често не само при мен, но и при министрите. ГЕРБ искаше да й отмъсти за Костинброд, аз не позволих. Всички нейни закони през целия ни мандат бяха приети, въпреки съпротивата, която имаше и в ГЕРБ, и в парламента. Единствените претенции, които имаме спрямо нея, са свързани в интервюто, в което казва, че държавата я саботирала и репресирала. Няма как да те репресира държавата, когато всичко, което поискаш, ти се случва."

Късно снощи националният омбудсман обяви, че днес подава оставка като обществен посредни и влиза в битката за кмет на София.

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.